O ΠΑΟΚ παρέδωσε τα ιατρικά μηχανήματα στο ΑΧΕΠΑ (pics)

Στο ΑΧΕΠΑ έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (14/3) η επίσημη τελετή παράδοσης των ιατρικών μηχανημάτων, χορηγίας του Ιβάν Σαββίδη και του PAOK Action. Για αυτό τον λόγο (σχετικές οι φωτογραφίες) βρέθηκε εκεί αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ μαζί με τον γιατρό του Δικεφάλου, Μανώλη Παπακώστα.

Από την πλευρά των παικτών ήταν οι Δημήτρης Πέλκας, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Λημνιός και
Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Επισκέφθηκαν το τμήμα της Α’ Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής του Α.Π.Θ. του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και ξεναγήθηκαν από τον Δρ. Ιωάννη Κωνσταντινίδη στα εργαστήρια και στους χώρους της κλινικής.

Μεταξύ άλλων, βγήκαν φωτογραφίες και μοίρασαν αυτόγραφα σε ασθενείς.
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είπε σχετικώς: "Είναι χαρά μας που δώσαμε το παρών και ως άτομα, και ως εκπρόσωποι του συλλόγου. Είναι πάρα πολύ ωραίο να βοηθάμε ως οργανισμός. Ο κύριος Σαββίδης έχει κάνει πάρα πολλά για το ΑΧΕΠΑ, όπως τώρα με την δωρεά των μηχανημάτων. Δείχνει το κοινωνικό πρόσωπο τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του κυρίου Σαββίδη. Η αλληλεγγύη και η βοήθεια στον συνάνθρωπο είναι αυτά που μετρούν στην εποχή μας».
Πρόσθεσε: "Είδαμε πολλούς ασθενείς, πολλά παιδιά που μας δείχνουν καθημερινά την αγάπη τους και εμείς προσπαθούμε να βοηθάμε όσο μπορούμε. Νομίζω ότι η παρουσία μας βοηθάει στο ψυχολογικό παράγοντα. Τιμή μας να μπορούμε να βοηθάμε τον κόσμο αυτό, έστω και στο ελάχιστο».
Keywords
Τυχαία Θέματα