O παλιός Blade μιλά για τον νέο

Ποιο βαμπίρ είναι καλύτερο;

Στο Comic-Con, το οποίο πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο Σαν Ντιέγκο, η Marvel αποκάλυψε όλες τις νέες σειρές και ταινίες που θα ανήκουν στα μελλοντικά σχέδια του MCU. Μέσα σε αυτές βρέθηκε και το "Blade", με τον Mahershala Ali να ανεβαίνει στη σκηνή και να φορά το καπέλο και το λογότυπο της επερχόμενης ταινίας.

Όπως γίνεται με κάθε casting, έτσι και εδώ, υπήρχαν κάποιοι οι οποίο δυσαρεστήθηκαν από την επιλογή του εις διπλούν βραβευμένου με Όσκαρ

ηθοποιού και οι οποίοι μένουν πιστοί στον πρώτη κινηματογραφικό Blade, Wesley Snipes.

Ο Snipes μίλησε στο TMZ σχετικά με την επιλογή του Ali για το rebbot και είπε ότι τον εξέπληξαν τα νέα και ότι δεν είναι καθόλου στεναχωρημένος που θα δώσει την σκυτάλη. "Όλα καλά", είπε ο ηθοποιός. "Σε όλους τους ημεροβάτες που τρελαίνονται αυτήν την στιγμή, Ηρεμήστε... Έτσι είναι ο χώρος του θεάματος! Ειρήνη στο συνεργείο του MCU - είμαι από πάντα fan", συνέχισε.


Ο Kevin Feige ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανήκει στην 4η Φάση, αλλά δεν ανέφερε αν η νέα Blade ταινία με τον Ali θα είναι μέρος της επερχόμενης πέμπτης φάσης του MCU, αν και υπάρχει μια πολύ μεγάλη πιθανότητα να ισχύει κάτι τέτοιο. Ο λόγος υλοποίησης της ταινίας φαίνεται πως ήταν ο ίδιο ο Ali με τον Feige να λέει ότι "Το Blade γίνεται λόγω του Mahershala και ο Mahershala αγαπά τον Blade".

Τον γνωστό ήρωα ενσάρκωσε ο Snipes στην ομώνυμη ταινία "Blade" το 1998 και στα δύο sequels. Αλλά και ο Sticky Fingaz στη σειρά spinoff του Spike TV.

Αυτή θα είναι η τρίτη συνεργασία του Ali με την Marvel, έχοντας εμφανιστεί στο παρελθόν στη σειρά του Netflix, "Luke Cage" ως Cottonmouth και δανείζοντας τη φωνή του στον Uncle Aaron/Prowler στο "Spider-Man: Into the Spider-Verse".

Για περισσότερα νέα, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΚερδισμένη βγήκε η Disney από την MarvelΟ James Cameron συγχαίρει την Marvel για τους Εκδικητές τηςΑποκαλύφθηκε το cast που θα τα βάλει με ζόμπι στο "Army of Dead"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα