O Tim Allen πέταξε ένα spoiler για το cast του "Toy Story 4"

Η "κυρία Κατίνα" ήπιε πάλι πολύ τσάι...

Ένα διαστημικό και καθόλου ελαφρύ spoiler ξέφυγε από τον Tim Allen, τον ηθοποιό που δίνει τη φωνή του στον Buzz Lightyear από το franchise "Toy Story", η οποία αφορά την παρουσία ενός πασίγνωστου ηθοποιού στο cast της ερχόμενης ταινίας.

Όπως αναφέρει το comicbook, o Keanu Reeves, τον οποίο θα

δούμε σε μερικούς μήνες για ακόμα μία φορά στον πρωταγωνιστικό ρόλο του "John Wick", βρίσκεται στο cast της αγαπημένης παιχνιδο-παρέας για έναν μυστηριώδη ρόλο, τον οποίο ο Allen δεν αποκάλυψε. Η πληροφορία που είχε παραμείνει κρυφή για τόσο μεγάλο διάστημα "ξέφυγε" από τον πρωταγωνιστή σε συνομιλία του με τον Jimmy Fallon κατά τη διάρκεια της εκπομπής που παρουσιάζει, "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon".

Αν και έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη, πως ο Reeves έχει ενταχθεί ανάμεσα και σε άλλα νέα ονόματα στο "Toy Story 4", δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες, δηλώνοντας πως, "Δεν μπορώ να προδώσω περισσότερα".

Σε κάθε περίπτωση μάθαμε ότι, "Νέα άτομα είναι μέσα. Ο Keanu Reeves έχει ένα μεγάλο κομμάτι σε αυτό". Με τα όσα συμπλήρωσε φαίνεται πως ο χαρακτήρας του Reeves θα μοιάζει αρκετά στον δικό του, αφού όπως δήλωσε ο ίδιος o Reeves, "Ακούγεται πάρα πολύ σαν τον Buzz Lightyear", ενώ ο Allen επιβεβαίωσε ότι, "Ο χαρακτήρας του έχει όντως μία κλίση προς τα εκεί".

Το παζλ της επόμενης παιχνιδιάρικης ταινίας του franchise συμπληρώνεται όσο πάει. Μέσα από τα δύο teaser trailer που κυκλοφόρησαν γνωρίσαμε ήδη τρεις καινούργιους χαρακτήρες. Στο αρχικό trailer συστήθηκε ο Forky το πιρούνι, μέσα από μία κρίση πανικού του, και στο δεύτερο οι Ducky και Bunny ήρθαν αναπάντεχα για τον σχολιασμό του πρώτου.

Το "Toy Story 4" δεν θα είναι συνέχεια της τριλογίας, αλλά θα δώσει μία διαφορετική γεύση, ρομαντικής κωμωδίας. Ο Woody, ο Buzz, η Jessie, το ζεύγος Πατάτα και όλη η καλή παρέα θα ζωντανέψει μία ακόμα φορά, στις 21 Ιουνίου του 2019, ενώ ακούγεται ότι η Pixar δεν έχει σχέδια για sequel μετά τα "Toy Story 4" και "The Incredibles 2".

Οι μεγάλοι-μικροί πρωταγωνιστές, Tom Hanks και Tim Allen, έχουν μιλήσει για τα συγκινητικά συναισθήματα που τους προκάλεσαν οι τελευταίες σκηνές.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Βαθιά συγκινημένος ο Tom Hanks με το τέλος του "Toy Story 4"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα