«Πόλεμος» δηλώσεων Κασίγιας - Μουρίνιο

Ίκερ Κασίγιας και Ζοσέ Μουρίνιο δεν είχαν ποτέ καλές σχέσεις, με τους δύο άνδρες να ...βγάζουν στη φόρα τις αντιθέσεις τους κατά την διάρκεια της κοινής τους θητείας στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Την αρχή έκανε ο πρώην τερματοφύλακας των «μπλάνκος», ο οποίος σε συνέντευξή του στην ισπανική τηλεόραση και τον Χόρχε Βαλδάνο, τόνισε ότι ο Πορτογάλος δεν ήταν συμβατός με τη φιλοσοφία της Ρεάλ, την οποία προπόνησε από το 2010 έως το 2013.

«Η διαμάχη με τη Μπαρτσελόνα ήταν τρελή και πήρε μία μορφή που ποτέ δεν μου άρεσε, σαν να υπάρχει πολιτικός πόλεμος ανάμεσα σε Καταλονία και
Ισπανία. Είμαι madridista και θέλω να κερδίζει η Ρεάλ πάντα, αλλά δεν θα έφτανα σε αυτό το άκρο. Η άφιξη του Μουρίνιο μας επέτρεψε να ανταγωνιστούμε τη Μπαρτσελόνα και αυτό οδήγησε σε στιγμές μεγάλης έντασης, μία φιλοσοφία της Ρεάλ άρχισε να σχηματίζεται που δεν μου αρέσει. Η τρίτη μας χρονιά δεν ήταν όλη καλή παρ' όλο που πήραμε το πρωτάθλημα και φαινόταν ότι είχαμε εξουδετερώσει τη Μπαρτσελόνα. Όμως όλο αυτό δεν ήταν καλό για μένα, τον Μουρίνιο και τη Ρεάλ. Αν γινόταν ξανά θα έπιανα τον ταύρο από τα κέρατα και δεν θα έμενα σιωπηλός, θα είχα τεθεί εναντίον του. Το έκανα τότε για να τιμήσω τις αξίες του συλλόγου, αλλά η αλήθεια είναι ότι όλοι μείναμε σιωπηλοί», είπε ο Κασίγιας, με τον Μουρίνιο να απαντά με δηλώσεις του στην Record:

«Αυτές οι δηλώσεις είναι τυπικές για κάποιον που βρίσκεται στο τέλος της καριέρας του. Όσον αφορά αυτά που είπε για μένα, όταν λέει ότι ποτέ δεν τέθηκε εναντίον μου, δεν είναι αλήθεια. Με αντιμετώπισε με έναν τρόπο στον οποίο είναι καλύτερος από οποιονδήποτε άλλο: στα κρυφά».
Keywords
Τυχαία Θέματα