O Sam Rockwell πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Clint Eastwood

Αντικαθιστώντας παράλληλα τον Leonardo Di Caprio.

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Leonardo DiCaprio για την νέα ταινία του Clint Eastwood, "The Ballad of Richard Jewell".

Σύμφωνα με το Collider, ο βραβευμένος με Όσκαρ

ηθοποιός Sam Rockwell, θα ενσαρκώσει τον δικηγόρο του Richard Jewell στην ταινία. Ο Jewell ήταν ένας φύλακας, ο οποίος βρήκε ένα ύποπτο πακέτο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 1996 και άδειασε την περιοχή από κόσμο. Αυτή του η κίνηση έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή του, καθώς για τις 88 μέρες που ακολούθησαν κατηγορήθηκε ότι 'φύτεψε' ο ίδιος το πακέτο για να γίνει ήρωας στα μάτια του κόσμου. Τα ΜΜΕ στράφηκαν εναντίον του, παρά την επιμονή του ίδιου για την αθωότητά του.

O Eastwood θα σκηνοθετήσει το σενάριο του Billy Ray, το οποίο βασίστηκε στο άρθρο της Marie Brenner. Παραγωγοί θα είναι οι Eastwood, DiCaprio, Jessica Meier, Kevin Misher, Tim Moore, Jennifer Davisson Killoran και Jonah Hill, ο οποίος ήταν ο αρχικός υποψήφιος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Rockwell έχει πρωταγωνιστήσει πρόσφατα στο "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri", το οποίο του χάρισε το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου, το "Vice" του Adam McKay ως George W. Bush και "The Best of Enemies" πλάι στην Taraji P. Henson, ενώ τον είδαμε στην σειρά του FX, "Fosse/Verdon", πλάι στην Michelle Williams. Αναμένουμε να τον δούμε στην ταινία του Taika Waititi, "Jojo Rabbit" και να ακούσουμε τη φωνή του στο "The One and Only Ivan" της Disney.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Ιούνιο και να μας πείτε στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα κρυφτείτε από τον ήλιο. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN Greece Stuber - Red Band Trailer #2 Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 03/06 - 09/06 Ο Ansel Elgort πρωταγωνιστεί στο πρώτο trailer του "The Goldfinch"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα