Αντίο στο ComicCon 2019 θα πεί το "Game of Thrones" με πιθανή του εμφάνιση

Μάλλον δεν τελείωσε ακόμα η σκοπιά μας.

Μπορεί να έχει τελειώσει το "Game of Thrones", αλλά μάλλον το HBO δεν είναι έτοιμο να αποχαιρετήσει έτσι τη σειρά. Σύμφωνα με το Deadline, η σειρά αναμένεται να επιστρέψει για ένα αποχαιρετιστήριο πάνελ στο ερχόμενο Comic-Con, το οποίο θα πραγματοποιηθεί, όπως και κάθε χρόνο, στο Σαν Ντιέγκο.

Πέρυσι ήταν η μόνη φορά που η σειρά δεν έκανε την εμφάνισή της στο μεγάλο event από το 2011, καθώς το συνέδριο γίνεται τον Ιούλιο και η 8η και τελευταία σεζόν θα έκανε πρεμιέρα τον Απρίλιο. Δεδομένης της

μεγάλης ανάγκης για προστασία από τα spoilers και τα συμβόλαια που είχαν υπογράψει οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της σειράς για την απόκρυψη οποιαδήποτε λεπτομέρειας από την τελευταία σεζόν, η εν λόγω εμφάνιση θα ήταν άκαρπη.

Άγνωστο παραμένει ποιοι ηθοποιοί θα κάνουν την εμφάνισή τους στο πιθανό πάνελ, αλλά μιας και το τέλος είναι πλέον φανερό, όλοι μπορούν να μιλήσουν ελεύθερα για ό,τι σχετικό με τη σειρά. Να σημειώσουμε ότι το ΗΒΟ δεν έχει σχολιάσει το εν λόγω δημοσίευμα, οπότε μπορεί εν τέλει και να μην ισχύει.

Άλλες πιο πιθανές εμφανίσεις στο Comic-Con 2019 φαίνεται πως είναι το "Watchmen", το οποίο θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο. Πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Jeremy Irons και Regina King. Μέχρι στιγμής, έχουμε δει teaser trailer της σειράς του Damon Lindelof .

Άλλη μία πιθανή εμφάνιση θα ήταν και αυτή του "Westworld" του οποίου αναμένουμε την 3η σεζόν. Ωστόσο, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2020, οπότε οι showrunners Jonah Nolan και Lisa Joy δεν θα μπορούν να αποκαλύψουν και πολλά για τη νέα σεζόν.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Warner Bros. δεν θα κάνει την εμφάνισή της στο φετινό event και ότι η Disney αναμένεται να φανερώσει ό,τι νεώτερο σχετικά με Marvel, Star Wars και ταινίες κινουμένων σχεδίων στην D23 Expo τον Αύγουστο.

Ελπίζετε να δείτε το "Game of Thrones" στο Comic-Con 2019 για μια τελευταία φορά; Πείτε μας στα σχόλια.

IGN Greece Game of Thrones: Cool πράγματα που μάθαμε από το ντοκιμαντέρ The Last Watch
Keywords
Τυχαία Θέματα