Τόμπσον: «Ο Ντουράντ θυσιάστηκε για εμάς, προσεύχομαι γι’ αυτόν»

Συντετριμμένος με τον νέο τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ είναι ο Κλέι Τόμπσον, ο οποίος έσπευσε να απαντήσει σε όσους θεωρούν τους Ουόριορς καλύτερους χωρίς τον «KD».

O 29χρονος γκαρντ υπεραμύνθηκε της αξίας του Κέβιν Ντουράντ, τον χαρακτήρισε καλύτερο παίκτη του κόσμου και ευχήθηκε να επιστρέψει γρήγορα και πιο δυνατός από τον τραυματισμό του.

«Αν παρακολουθούσε κάποιος μπάσκετ τα τελευταία τρία χρόνια, θα διαπίστωνε πως αυτός ο τύπος ήταν δύο σερί χρονιές MVP των τελικών. Όλοι αυτοί οι ανόητοι που λένε ότι είμαστε
καλύτεροι χωρίς αυτόν, είναι για γέλια. Είναι απλά τρελοί. Μιλάμε για τον καλύτερο παίκτη του κόσμου. Μπορείς να τον βάλεις στη χειρότερη ομάδα του ΝΒΑ και να την πάει στα playoffs. Τόσο ταλαντούχος είναι ο Ντουράντ.

Με αυτόν είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών. Χωρίς αυτόν είμαστε καλή ομάδα, αλλά με τον Κέβιν είμαστε εξαιρετικοί. Δεν δίνουμε σημασία στις βλακείες που λέγονται. Είναι βλακείες. Ο Κέβιν είναι μαχητής. Είδατε τι έκανε σήμερα. Θυσίασε την υγεία του για μας και θα μας λείψει. Ήμουν συντετριμμένος που τον είδα να βγαίνει τραυματίας. Προσεύχομαι για αυτόν και είμαι βέβαιος πως θα επιστρέψει πιο δυνατός», δήλωσε ο Τόμπσον μετά τον τελικό με τους Ράπτορς.
Keywords
Τυχαία Θέματα