O Lead Producer του Anthem αποχωρεί από την Bioware

Μετά από 8 χρόνια.

Μετά από οκτώ χρόνια στην εταιρεία και αφού δούλεψε ως lead producer του Anthem, ο Ben Irving ανακοίνωσε σήμερα ότι αποχωρεί από την BioWare.

O Irving ανακοίνωσε την αποχώρισή του μέσω Twitter και είπε πως έχει δεχθεί μια νέα

πρόταση, από μια διαφορετική εταιρεία gaming. Η δήλωσή του φέρει μάλιστα και αναφορά στο Anthem, στην πιο πρόσφατη προσθήκη του στούντιο.

“Πιστεύω ότι το Anthem έχει λαμπρό μέλλον και η ομάδα από πίσω του, δουλεύει πολύ σκληρά. Ανυπομονώ να παρακολουθήσω την πρόοδό του και να το παίξω, ως τρίτος πλέον.”

(1/3) After 8 amazing years at BioWare I have made the decision to move on and have accepted an exciting opportunity at another gaming company. Since the first time I played Baldurs Gate many many years ago, BioWare was the dream place I always wanted to work.

— Ben Irving (@BenIrvo) August 15, 2019 Ο Irving δούλεψε στην BioWare Austin, το παράρτημα που λειτουργούσε στο Texas. Η BioWare Austin ήταν υπεύθυνη για MMORPG παιχνίδια, όπως το Star Wars: The Old Republic και τα live-service τμήματα του Anthem.

Το Anthem, το νεότερο παιχνίδι της BioWare, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, από την κυκλοφορία του. Ένα μεγάλο post-launch content pack, ονόματι Cataclysm, δέχθηκε καθυστέρηση αρκετές φορές, πριν η BioWare το κυκλοφορήσει την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Irving αναφέρθηκε με τη σειρά του σε μερικά από αυτά τα προβλήματα, στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του: "Μου άρεσε πολύ που αλληλεπιδρούσα με το community του Anthem, σε Streams, Twitter και Reddit. Στις εύκολες και δύσκολες ώρες.”

Δεν γνωρίζουμε τι σημαίνει όλο αυτό για την πρόοδο του παιχνιδιού, αλλά σίγουρα αναμένουμε νέο περιεχόμενο σε επόμενες ημερομηνίες, παράλληλα με την ανάπτυξη του Dragon Age 4.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Κυκλοφόρησε το end game event του Anthem Η ΕΑ δεν τήρησε τις υποσχέσεις της για το Multiplayer του Anthem Περισσότερες λεπτομέρειες από την BioWare σχετικά με το Cataclysm Event

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα