O Kevin Costner επιστρέφει με το trailer για την 2η σεζόν του "Yellowstone"

Γιούπι!

Trailer για την 2η σεζόν του αποκτά η δραματική σειρά "Yellowstone".

Η σειρά, που δημιουργήθηκε από τους Taylor Sheridan και John Linson, περιστρέφεται γύρω από την οικογένεια Dutton, ιδιοκτήτρια του μεγαλύτερου ράντζου στις ΗΠΑ, η οποία 'δέχεται επίθεση' από τον Ινδιάνικο καταυλισμό και τους κτηματομεσίτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν το Εθνικό Πάρκο Yellowstone.

Ο

Kevin Costner πρωταγωνιστεί ως ο αρχηγός της οικογένειας, John Dutton, ενώ στο πλάι του βλέπουμε τους Wes Bentley, Kelly Reilly, Luke Grimes, Cole Hauser και Gil Birmingham.

Η σειρά κατέκτησε επάξια μια θέση στις Καλύτερες Σειρές του 2018, καθώς ο Sheridan των "Hell or High Water" και "Wind River", έγραψε και σκηνοθέτησε μια εξαιρετική δραματική ιστορία για τη μικρή οθόνη, ένα δυνατό οικογενειακό δράμα, ραμμένο με εγκληματικές και γκανγκστερικές υφές.

Στην εκτελεστική παραγωγή βρίσκονται οι Linson, Costner, Art Linson, Taylor Sheridan και David C. Glasser, ενώ στην παραγωγή οι John Vohlers και Michael Polaire.

Δείτε το trailer της 2ης σεζόν, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιουνίου 2019, παρακάτω:

IGN GreeceLa Casa de Papel: Parte 3 - Netflix TrailerΟ Παραμυθένιος Κήπος 2019: Led Veil-Poi show από την καλλιτεχνική ομάδα VprojectΟ James Corden θα παρουσιάσει τα Βραβεία Tony

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα