O "Joker" του Joaquin Phoenix φαίνεται ότι βρίσκει τη μητέρα του

Η Frances Conroy σε συζητήσεις για να προστεθεί στο cast.

H επερχόμενη ταινία του Todd Phillips που θα είναι βασισμένη γύρω από το παρελθόν του "Joker" πιθανόν να συμπληρώσει ακόμη ένα κομμάτι στο παζλ της υλοποίησής της. Όπως μαθαίνουμε από τα TheWrap και CBR η καταξιωμένη ηθοποιός Frances Conroy βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να ενσαρκώσει την μητέρα ενός από τους πλέον εμβληματικούς κακούς του σύμπαντος της

DC.

Στο παρελθόν έχουμε απολαύσει την βραβευμένη με Εmmy και Χρυσή Σφαίρα ηθοποιό στα "Six Feet Under", και "American Horror Story". Με πολυάριθμες συμμετοχές που εκτείνονται σε τέσσερις δεκαετίες καριέρας δεν είναι η πρώτη φορά που έχει δανείσει τη φωνή της σε χαρακτήρα της DC. Στο παρελθόν έχει υποδυθεί την Martha τη θετή μητέρα του Clark Kent στις animated ταινίες "All-Star Superman" και "Superman Unbound". Με αυτόν τον ρόλο θα έχει στο ενεργητικό της τόσο τον ρόλο του ίσως πλέον εμβληματικού ήρωα της DC αλλά και ενός από τους πλέον χαρακτηριστικούς κακούς.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστές πολλές λεπτομέρειες για την υπόθεση πέρα από το ότι θα επικεντρώνεται γύρω από το παρελθόν του Joker ως ένα μέσου προϋπολογισμού θρίλερ του υποκόσμου που θα έχει επηρεαστεί έστω και πολύ γενικά στην ερμηνεία του χαρακτήρα του Alan Moore στο "The Killing Joke".

Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον χαρακτήρα ως έναν όχι και τόσο επιτυχημένο κωμικό που παλεύει προκειμένου να φροντίσει την άρρωστη μητέρα του. Όταν η τραγωδία χτυπά αποτελεί την αφορμή για τη γέννηση ενός από τους μεγαλύτερους κακούς του κόσμου της DC.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Joaquin Phoenix, συνοδευόμενο από την Zazie Beetz του "Deadpool 2". Τις προηγούμενες μέρες φήμες ήθελαν τον Robert De Niro να διαπραγματεύεται επίσης την προσθήκη του στο cast. Την ταινία σκηνοθετεί και συνυπογράφει ο Todd Phillips με τις Warner Bros. και Warner Bros. Village Roadshow να αναλαμβάνουν την παραγωγή.

Η ταινία αναμένεται να κάνει την κινηματογραφική της πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου 2019. Δεν θα είναι όμως η μόνη επερχόμενη εκδοχή του Joker καθώς ο Jared Leto είναι έτοιμος να ενορχηστρώσει τη δική του εκδοχή.

IGN GreeceΟ Robert De Niro βρίσκεται πολύ κοντά στο cast της ταινίας "Joker"SDCC 2018: Μάθαμε πότε θα δούμε τον Joaquin Phoenix ως "Joker"Ο Joaquin Phoenix μιλάει για το πώς και το πόσο τον φοβίζει η ταινία "Joker"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα