Ημερομηνία Early Access για το Lord of the Rings LCG στο Steam

Η έκδοση Early Access θα είναι διαθέσιμη αρχικά ως single-player εμπειρία.

H Asmodee Digital και η Fantasy Flight Interactive ανακοίνωσαν ότι ο Lord of the Rings ™: Living Card Game ™ θα είναι διαθέσιμο για early access στο Steam

για PC και Mac στις 28 Αυγούστου 2018.

Η έκδοση Early Access θα είναι διαθέσιμη αρχικά ως single-player εμπειρία, αλλά θα προστεθεί το συνεργατικό παιχνίδι τους επόμενους μήνες. Οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στην έκδοση Early Access αγοράζοντας ένα από τα τρία Founder’s Packs, το Shire Pack, το Steward of Gondor Pack και το Istari Pack. Κάθε ένα από αυτά τα Founder’s Packs έρχεται με ένα σετ καρτών, το νόμισμα του παιχνιδιού και προσαρμοσμένα αισθητικά αντικείμενα για να ξεκινήσουν οι ήρωες τις περιπέτειές τους στη Μέση Γη. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να αγοράσουν και τα τρία Founder’s Packs μαζί με το πακέτο MITHRIL™ Founder’s Pack.

Το Lord of the Rings: Living Card Game δίνει στους παίκτες που οδηγούν μια παρέα τριών ηρώων τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τις σκοτεινές δυνάμεις του Sauron, μέσα από μια σειρά αφηγηματικών περιπετειών σε ολόκληρη τη Μέση Γη. Οι παίκτες θα διαμορφώσουν τις δικές τους συμμαχίες και θα κατασκευάσουν σετ καρτών αποτελούμενα από συμμάχους, γεγονότα και κάρτες εξοπλισμού για να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θα δοκιμάσουν το πνεύμα τους, την τακτική και την ηγεσία τους.

Το Lord of the Rings: Living Card Game είναι εμπνευσμένο από το κορυφαίο σε πωλήσεις The Lord of the Rings: The Card Game, ένα Living Card Game® της Fantasy Flight Games. Αυτή η ψηφιακή προσαρμογή εμπνέεται από το αρχικό επιτραπέζιο παιχνίδι, λαμβάνοντας τα καλύτερα στοιχεία του και προσαρμόζοντάς το για το ψηφιακό περιβάλλον προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά σε μια εμπειρία παίκτη-εναντίον-AI που χτίστηκε από την αρχή και διαθέτει:

Ένα διαισθητικό περιβάλλον εργασίαςΜοναδικά και πλήρως λεπτομερή περιβάλλοντα που απεικονίζουν τον κόσμο της Μέσης ΓηςΠλήρως αφηγηματικές ιστορίεςΔημιουργία αφηγηματικών μονοπατιών με βάση τις επιλογές των παικτώνΟπτικά και ηχητικά εφέ δεμένα σε κάθε ήρωα, κάρτα και δράσηΈνα δυναμικό AI που προσαρμόζεται στους θριάμβους του παίκτη – αλλά και τα λάθη τουΑγορές εντός παιχνιδιού

Βασιζόμενοι σε μια σταθερή κατανομή καρτών για την εξάλειψη της τύχης, το Lord of the Rings: Living Card Game χρησιμοποιεί μια δομημένη μορφή για πακέτα ήρωα έτσι ώστε οι παίκτες να γνωρίζουν τα στατιστικά στοιχεία και τις λεπτομέρειες κάθε κάρτας σε ένα πακέτο πριν το αγοράσουν. Κάθε πακέτο περιέχει έναν ήρωα, ένα σύνολο τεσσάρων καρτών που αντιστοιχεί στο θέμα του Ήρωα και μια δωρεάν προβολή Palantír.

Καθώς οι παίκτες προχωρούν μέσω του παιχνιδιού, θα κερδίσουν πόντους Valor, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ξεκλειδώσουν μεμονωμένες κάρτες ή να δαπανηθούν στο Palantír, μια συσκευή που τους εγγυάται μια νέα κάρτα, αισθητικές ανταμοιβές ή επιπλέον Valor.

Βρείτε την εφαρμογή εδώ.

ΠΗΓΗ

IGN GreeceΈνα αποκλειστικό σετ Magic: The Gathering για το Comic-Con 2018H Bézier Games ανακοίνωσε το One Night Ultimate Super VillainsΤο Witless Wizards στο Kickstarter

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα