Οι πρώτες πληρφορίες για τη Next-Gen κονσόλα της Microsoft

Microsoft Scarlett;

Η νέα σειρά κονσολών της Microsoft, για την οποία μάθαμε στην E3, θα έχει τελικά το κωδικό όνομα Scarlett, όπως μας αποκαλύπτει το Thurrott.

Ειδικότερα, η εταιρεία σχεδιάζει μέχρι στιγμής δύο ξεχωριστές κονσόλες, με τη μία να ακολουθεί το μοτίβο των κονσολών Xbox. Τα specs παραμένουν άγνωστα, καθώς

το Scarlett βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης.

Η δεύτερη όμως συσκευή, θα είναι σύμφωνα με φήμες, μια κονσόλα σχεδιασμένη για να εκτελεί χρέη streaming box και έχει προσωρινά το όνομα "Scarlett Cloud".

Σκοπός της νέας αυτής γραμμής κονσολών είναι η προώθηση του streaming σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μην υπάρχει τόσο μεγάλη διαφοροποίηση ανάμεσα σε streaming κονσόλες και τις ήδη γνωστές μας κονσόλες από το παρελθόν.

Για να φτάσει όμως μέχρι εκεί, το Thurrott αναφέρει, οι παραπάνω κονσόλες ίσως βρεθούν σε υψηλότερες τιμές από εκείνες που θα βρούμε αυτή τη στιγμή στην αγορά, λόγω βέβαια του hardware που θα βοηθήσει με τα διάφορα θέματα του latency.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη, εάν τα παιχνίδια των επόμενων 2 ετών θα υποστηρίζονται από τις συσκευές Scarlett, όμως η Bethesda υπαινίχθηκε, πως τα Starfield και Elder Scrolls 6 θα είναι διαθέσιμα για τις δύο νέες κονσόλες, οι οποίες αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2020.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, θα πρέπει να περιμένετε να ξεπεράσει το ending του Infinity War ή βρίστε τον στο Twitter.

IGN GreeceΠρωτοφανή έσοδα για το Gaming Division της MicrosoftΟ Γιώργος Μαυρίδης παρουσιαστής στο Xbox Arena Festival powered by Πλαίσιο!Ε3 2018: Η Microsoft ενισχύει τη συνδρομητική της υπηρεσία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα