O Iron Fist θα πιάνει κατά συρροήν δολοφόνους στη νέα του σειρά

Χωρίς τη φωτεινή γροθιά του...

Ο γνωστός ηθοποιός Finn Jones θα πρωταγωνιστήσει στην νέα δραματική σειρά του Fox, "Prodigal Son".

Σύμφωνα με το THR, ο Jones θα ενσαρκώσει τον Malcolm Bright, έναν ψυχολόγο που ειδικεύεται στους εγκληματίες και ο οποίος έχει μια μοναδική διαίσθηση όσον αφορά την αναγνώριση και τον τρόπο σκέψης του, εν μέρη γιατί και ο πατέρας του ήταν κατά συρροή δολοφόνος.

Ο Malcolm έχει

μεγάλη συμπόνια για τους άλλους, παρά το δικό του σκοτεινό παρελθόν. Χρησιμοποιεί το χιούμορ για να προφυλάξει τα συναισθήματά του και τις γνώσεις του για να βοηθήσει την αστυνομία να σταματά εγκληματίες. Συχνά ενοχλεί τους συναδέλφους του με τη συμπεριφορά του, ενώ παράλληλα έχει να αντιμετωπίσει την πιεστική μητέρα του, τον πατέρα του που θέλει να χτίσει μια σχέση με τον γιο του μέσα από την φυλακή και την φαινομενικά ήρεμη αδερφή του.

O Finn Jones στη σειρά "The Defenders".

Ο Jones θα πρωταγωνιστήσει πλάι στους Michael Sheen (Masters of Sex), ως τον πατέρα του Malcolm, πρώην καρδιοχειρούργο και δολοφόνο, ο οποίος βρίσκεται πλέον στη φυλακή, Bellamy Young (Scandal), ως τη μητέρα του Malcolm, Lou Diamond Phillips (Big Kill), Aurora Perrineau (Truth or Dare) και Frank Harts (The Path).

Ο Jones κατείχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά των Netflix και Marvel, "Iron Fist", η οποία έτρεξε για δύο σεζόν, πριν την ακύρωσή της. Επίσης, είχε τον ρόλο του Loras Tyrell στη σειρά του ΗΒΟ, "Game of Thrones".

Η σειρά δεν έχει πάρει το πράσινο φως για ολόκληρη σεζόν, αλλά το πιλοτικό επεισόδιο θα γράψουν οι Chris Fedak και Sam Sklaver (Deception). Σκηνοθέτης θα είναι ο Lee Toland Krieger (Riverdale) και εκτελεστικοί παραγωγοί οι Greg Berlanti και Sarah Schechter.

Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece H παραγωγός του "2 Broke Girls" φέρνει το reboot της κωμωδίας "Alice" Ανολοκλήρωτη ιστορία του Mark Twain αποκτά κινηματογραφική μεταφορά Το reboot του "War of the Worlds" θα είναι μια παγκόσμια συνεργασία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα