Ρεκόρ προβολών για το trailer της 8ης σεζόν "Game of Thrones"

Εσείς πόσες φορές το είδατε; Την αλήθεια θέλω...

Σχεδόν δύο χρόνια περιμέναμε για την 8η και τελευταία σεζόν της τηλεοπτικής μεταφοράς της σειράς βιβλίων του George R.R. Martin, "Game of Thrones", και μόλις δημοσιεύτηκε το πρώτο trailer, σπεύσαμε όλοι να το δούμε σαν πεινασμένοι δράκοι.

Σύμφωνα με το Deadline, το πρώτο 24ωρο μετά τη δημοσίευσή του, το δίλεπτο trailer απέσπασε 81 εκ. προβολές, ξεπερνώντας οποιοδήποτε άλλο trailer, γενικά. Οι μετρήσεις συνδύασαν τις προβολές σε Υoutube και Twitter. Προηγούμενος κάτοχος του

ρεκόρ ήταν η ίδια σειρά για το πρώτο trailer της 7ης σεζόν (61 εκ. προβολές).

H σειρά είναι μια δημιουργία των David Benioff και D. B. Weiss. Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Iain Glen, Kit Harington, Sophie Turner, Maisie Williams, Alfie Allen, Isaac Hempstead Wright και Peter Dinklage. Η σειρά κατέχει 47 Βραβεία Emmy και πέντε υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Σειράς.

Πρόσφατες δηλώσεις σχετικά με το τέλος της σειράς είχαμε από τον Πρόεδρο Προγράμματος, Casey Bloys, τον διευθύνων σύμβουλο του HBO, Richard Plepler, ο οποίος έχει δει τον 8ο και τελευταίο κύκλο ήδη δύο φορές, και τον ηθοποιό που ενσαρκώνει τον Davos Seaworth, Liam Cunningham. Η Lena Headey είχε μιλήσει και στο παρελθόν για τα "βαρετά" γυρίσματα της, ενώ μας προειδοποίησε για τις πολλές εκπλήξεις. Επίσης, πήραμε νέες πληροφορίες για τη μεγαλύτερη μάχη της σεζόν, επιβεβαιώθηκε η μοίρα κάποιον χαρακτήρων και μάθαμε πως ο Night King έχει βάλει κάποιον στο μάτι.

Η 8η και τελευταία σεζόν του "Game of Thrones" θα αρχίσει να προβάλλεται στις 14 Απριλίου με επεισόδια μικρότερα των δύο ωρών, και θα ξεκινήσει από το Winterfell με μια συνάντηση κορυφής.

IGN Greece
Keywords
Τυχαία Θέματα