O Brendan Gleeson θα γίνει ο Donald Trump σε νέα σειρά

Και κάπως έτσι θα γίνει Κυβερνήτης.

Βρέθηκε ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον νυν Πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump, στην επερχόμενη σειρά "A Higher Loyalty".

Ο λόγος για τον Brendan Gleeson (Harry Potter), ο οποίος σύμφωνα με το Τhe Wrap, θα πρωταγωνιστήσει πλάι στον Jeff Daniels (The Newsroom) ως James Comey. Η σειρά βασίζεται στην αυτοβιογραφία

του Comey, ο οποίος ανήλθε στη θέση του διευθυντή του FBI υπό την προεδρία του Barack Obama το 2013 και απολύθηκε από τον Trump. Ο λόγος αυτής της απόλυσης, με βάση το βιβλίο, φαίνεται πως είναι η επιθυμία του Trump να υποβληθεί ο Comey σε όρκο πίστης προς τον Πρόεδρο. Το ομώνυμο βιβλίο εκδόθηκε το 2008 και εξιστορεί διάφορες πτυχές της κρυφής ιστορίας των ΗΠΑ, μεταξύ άλλων την καταδίκη της Martha Stewart, την έρευνα στην ηλεκτρονική αλληλογραφία της Hillary Clinton και τους δεσμούς της καμπάνιας του Trump με την Ρωσία.

Σεναριογράφος της σειράς θα είναι ο Billy Ray (Captain Phillips), ο οποίος ξόδεψε ένα χρόνο ερευνώντας ενδελεχώς το βιβλίο, ενώ παραγωγοί οι Alex Kurtzman (The Mummy), Shane Salerno (Avatar 2) και Heather Kadin (Star Trek: Picard).

"Είναι δύσκολο να φανταστώ μια μεγαλύτερη πρόκληση για έναν ηθοποιό, από το να ενσαρκώσει τον Donald Trump. Πρέπει να είσαι μια παρουσία και να έχεις τον δικό σου δυναμισμό. Πρέπει να έχεις το κουράγιο να παίξεις την ψυχολογία του Trump από μέσα προς τα έξω", είπε ο Ray για τον Gleeson. "Και πρέπει να είσαι ταλαντούχος και να φαίνεσαι καλά στον φακό. Δεν τα έχουν όλα αυτά όλοι οι ηθοποιοί. Ο Brendan τα έχει. Και χαίρομαι πολύ γι'αυτό".

"Ο Jeff είναι τόσο τέλειος για τον ρόλο. Υπέροχος ηθοποιός, αξιόπιστος, ζεστός, έξυπνος, περίπλοκος και δυναμικός. Μιλήσαμε στα παρασκήνια αφού είδα το 'To Kill a Mockingbird' στο Broadway και ήξερα ότι έβλεπα το μόνο άτομο που μπορούσε να παίξει τον Jim Comey. Ευτυχώς για μένα, είπε ναι", δήλωσε ο Ray για τον Daniels.

Η μίνι-σειρά θα αποτελείται από τέσσερα επεισόδια και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο. Άγνωστες παραμένουν ακόμα πολλές πτυχές της, αλλά εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Ακυρώσεις και ανανεώσεις 2019 Τηλεοπτικό Πρόγραμμα Φθινοπώρου 2019 - Πότε έρχονται παλιές και νέες σειρές Game of Thrones Cast's Reaction to Reading the Final Script

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα