Guy Ritchie και Jason Statham ξανά μαζί σε remake

Το γαλλικό "Le Convoyeur" αποκτά remake.

Οι Guy Ritchie και Jason Statham αναμένονται να ξανασυνεργαστούν στην αγγλόφωνη μεταφορά της γαλλικής ταινίας "Le Convoyeur".

Σύμφωνα με το Deadline, η Miramax αγόρασε τα δικαιώματα της ταινίας του 2004, η οποία περιστρέφεται γύρω από τον χαρακτήρα με το μυστήριο όνομα Η, που αποφασίζει

να πιάσει δουλειά για μια εταιρεία μεταφοράς χρημάτων. Στην αρχική ταινία πρωταγωνιστές ήταν οι Albert Dupontel (Irreversible) και Jean Dujardin (The Artist).

"Ανυπομονώ να ζωντανέψω την ιστορία και να δουλέψω με τον Jason, ενώ μπορεί να πάρει ακόμα τα πόδια του”, είπε ο Ritchie σε δήλωσή του.

Ο Πρόεδρος της Miramax, Bill Block, και ο Ivan Atkinson θα είναι παραγωγοί. Οι Ritchie και Statham συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στο κινηματογραφικό ντεμπούτο του ηθοποιού, "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" (1998) και αργότερα στα "Snatch" (2000) και "Revolver" (2005). Πρόσφατες δουλειές του σκηνοθέτη είναι τα "King Arthur: Legend of the Sword" (2017) και "Aladdin" (2019), ενώ πρόσφατες δουλειές του ηθοποιού οι "The Meg" (2018) και "Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw" (2019).

Από τον Ritchie αναμένουμε το "The Gentlemen" (trailer παρακάτω) με πρωταγωνιστές τους Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Colin Farrell and Hugh Grant.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Η Ελλάδα αποκτά το δικό της υπερηρωικό project Βραβευμένη με Emmy προσθήκη βλέπει η ταινία "The Last Duel" O Jason Bateman σε διπλό ρόλο για το live-action "Clue"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα