Τρεμπλ ξανά θέλουν οι ερυθρόλευκες

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού πέρυσι σάρωσε όλους τους τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το ίδιο θέλουν να επαναλάβουν και φέτος τα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάσεβιτς, όπως επεσήμαναν στην «πρώτη» της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Στο «Μελίνα Μερκούρη» δόθηκε η φετινή… εκκίνηση των ερυθρόλευκων κοριτσιών του φιλέ με τον προπονητή Μπράνκο Κοβάσεβιτς να βάζει ψηλά και
φέτος τον πήχη και τα κορίτσια του ν’ ανταποκρίνονται στον μέγιστο βαθμό.

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: « Οι στόχοι οι δικοί μας παραμένουν οι ίδιοι»

Για το Ελληνικό πρωτάθλημα «Σίγουρα αυτή η χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο κύπελλο θα είναι πιο δύσκολη από την προηγούμενη καθώς ομάδες όπως ο Άρης και η Σαντορίνη ενισχύθηκαν με καλές παίκτριες και έτσι θα υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον».
Για τους στόχους της ομάδας: «Οι στόχοι οι δικοί μας παραμένουν οι ίδιοι και θέλουμε φυσικά να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη όπως και πέρυσι θέλουμε το Τσάλεντζ Καπ. Φέτος η κλήρωση ήταν πολύ δύσκολη για εμάς. Στον πρώτο γύρο δεν πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα αλλά στον δεύτερο γύρο η γαλλική ομάδα είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή αλλά και εμείς φυσικά θέλουμε να τους κερδίσουμε όλους».
Για τις αλλαγές στα πρόσωπα στην ομάδα του Ολυμπιακού: «Η Κοκκινάκη δεν είναι καινούργια παίκτρια καθώς τις προηγούμενες χρονιές έπαιξε αρκετά και σημαντικά παιχνίδια. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς ότι έχουμε τις Νομικού και Ζακχαίου που μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι έτοιμες. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα από πέρυσι και θα τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι».

Στέλλα Χριατοδούλου «Ο κόσμος μας είναι ο παλμός μας»

Για την προηγούμενη χρονιά: «Σίγουρα η περσινή χρονιά ήταν γεμάτη και ονειρική θα έλεγα. Με τον Ολυμπιακό διατηρήσαμε τα κεκτημένα και κάναμε μια ονειρική χρονιά στην Ευρώπη κατακτώντας το Τσάλεντζ Καπ».
Για τους στόχους της νέας χρονιάς: «Οι στόχοι είναι ξεκάθαρα οι ίδιοι, να πρωταγωνιστήσουμε στην Ελλάδα, να κάνουμε όσο καλύτερη πορεία μπορούμε στην Ευρώπη. Σίγουρα η κλήρωση μας επιφύλασσε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι πάρα πολύ σύντομα παρόλα αυτά εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο»
Για την ενίσχυση της ομάδας: «Έχουμε κάνει πολύ καλές προσθήκες, υπάρχει ένας πολύ δυνατός ελληνικός κορμός εδώ και χρόνια όπως και η Χίππε που είναι εδώ πολλά χρόνια Οι πιθανότητες μέσα στο γήπεδο είναι για όλους οι ίδιες. Σίγουρα υπάρχουν αλλαγές στην ομάδα αλλά ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο θέλει να παρουσιάζεται όλο και καλύτερος και οι αλλαγές είναι προς αυτό το σκοπό. Η ομάδα είναι πολύ δυνατή, έχει εμπειρία, υπάρχει διάθεση, δουλεύουμε πάρα πολύ καλά, είμαστε σε ένα πολύ οργανωμένο σύλλογο και νομίζω ότι οι επιτυχίες θα έρθουν».
Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού μας έχει δημιουργήσει από τα πιο δυνατά συναισθήματα όσο είμαστε εδώ. Είναι πάντα στο πλευρό μας ενεργά και τους θέλουμε δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι και κυρίως στην Ευρώπη. Είναι ο παλμός μας και τον θέλουμε δίπλα μας ώστε και εμείς να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο γήπεδο.
Άλισον Μεϊφιλντ: «Πρόκληση να πάμε για τρίτη χρονιά σε ευρωπαϊκό τελικό»

Η Αμερικανίδα ακραία Άλισον Μεϊφιλντ είπε: «Είμαι ενθουσιασμένη που βρίσκομαι εδώ και θα αγωνιστώ για τον Ολυμπιακό. Μετά από τις πρώτες εβδομάδες προετοιμασίας όλα δείχνουν να κυλάνε πολύ καλά. Έχουμε ακόμα πολύ δουλειά μπροστά μας αλλά ανυπομονώ για την έναρξη της σεζόν. Θα είναι πρόκληση να πάμε για τρίτη χρονιά σε ευρωπαϊκό τελικό Έχουμε δύσκολη κλήρωση αλλά θα δουλεύουμε σκληρά καθημερινά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι. Έχω δει τον κόσμο του Ολυμπιακού σε βίντεο και ανυπομονώ για το πρώτο παιχνίδι ώστε να ζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν».

Λάουρα Έμοντς: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ σε γεμάτο γήπεδο»

Η Γερμανίδα ακραία Λάουρα Έμοντς δήλωσε: «Είμαι χαρούμενη που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό, μου αρέσει η ομάδα, θεωρώ ότι έχουμε καλές παίκτριες και πολλούς στόχους να κυνηγήσουμε. Δεν με αγχώνει ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε τα πάντα πέρυσι και φέτος θέλουμε να το επαναλάβουμε. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι εκπληκτικός και ανυπομονώ να αγωνιστώ σε γεμάτο γήπεδο».

Λαμπρινή Κωνσταντινίδου: «Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι πολύ βαριά»

Η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου επεσήμανε: «Νέα ομάδα, νέοι στόχοι. Το ξεκίνημα ήταν πολύ ευχάριστο και ελπίζω και η συνέχεια να είναι έτσι. Μετά από τέσσερα χρόνια στην Αμερική ήλπιζα να γυρίσω σε μια μεγάλη ομάδα ώστε να δω και εγώ που μπορώ να φτάσω και να βελτιώνομαι συνεχώς. Έχω καταλάβει και από την Εθνική ομάδα ότι είναι τιμή μου να βρίσκομαι πίσω από μια τέτοια πασαδόρο όπως είναι η Στέλλα Χριστοδούλου. Καθημερινά μαθαίνω πάρα πολλά και από τη Στέλλα και από τον προπονητή μας και πιστεύω θα με βοηθήσουν πολύ. Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι πολύ βαριά. Οι πρώτες μου εντυπώσεις από το σύλλογο είναι πολύ θετικές, το κλίμα είναι πολύ οικογενειακό και για μια κοπέλα που δεν είναι από την Αθήνα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Περιμένω πως και πως να αγωνιστώ στο γήπεδο μας, μπροστά στον κόσμο καθώς πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα είναι μοναδική για να παίζεις βόλεϊ».
Ασημίνα Νικολογιάννη: «Ο Ολυμπιακός έχει τεράστια ιστορία»

Η Ασημίνα Νικολογιάννη δήλωσε τα εξής: «Νέα χρονιά με αυξημένες υποχρεώσεις για μένα Έχουμε πολλές προσδοκίες, θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε στο Ελληνικό πρωτάθλημα και να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Είναι βαριά η φανέλα του Ολυμπιακού γιατί έχει τεράστια ιστορία και θέλω όσο γίνεται να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη και να βγάλω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Δεν έχω άγχος αλλά θέλω μέσα στο γήπεδο να τα δίνω όλα. Θέλω πρωταθλήματα. Είναι απίστευτο το συναίσθημα να παίζεις και να υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που σε στηρίζουν, φωνάζουν για σένα και θέλω να ζήσω αυτή την ατμόσφαιρα».
Keywords
Τυχαία Θέματα