"O Batman δεν είναι ήρωας", λέει ο Robert Pattinson

"Είναι περίπλοκος χαρακτήρας."

Ο Robert Pattinson, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Batman στην επερχόμενη ταινία του Matt Reeves, μίλησε για τον γνωστό ήρωα και τον ρόλο του.

Σε συνέντευξη με το New York Times, ο Pattinson παραδέχτηκε ότι θα προτιμούσε να μην έπαιζε έναν καλό χαρακτήρα, γιατί "το διασκεδαστικότερο κομμάτι του να κάνεις ταινίες

είναι η εξερεύνηση της πιο τρομακτικής και άτακτης πλευράς σου, σε ένα ασφαλές περιβάλλον".

Μετά από το σχόλιο του Pattinson, ότι "πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί από τους ηθοποιούς που θέλουν να ενσαρκώσουν υπερήρωες", ο δημοσιογράφος του ζήτησε να σχολιάσει τον δικό του υπερήρωα. Σε αυτό ο ηθοποιός είπε:

Batman δεν είναι ήρωας. Είναι ένας περίπλοκος χαρακτήρας. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα ποτέ να παίξω έναν αληθινό ήρωα — πρέπει πάντα να υπάρχει κάτι λάθος πάνω του. Μάλλον θα φταίει το ότι ένα από τα μάτια μου είναι μικρότερο από το άλλο".

Όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει τι είναι αυτό που τον ενθουσιάζει στην ταινία, ο ηθοποιός εξέφρασε την αγάπη του προς τον σκηνοθέτη, Matt Reeves, αλλά και αυτά που του αρέσουν στον Σκοτεινό Ιππότη. "Η ηθική του Batman είναι λίγο εκτός", εξήγησε ο Pattinson. "Δεν είναι το χρυσό αγόρι, όπως όλοι οι άλλοι υπερήρωες των κόμικς. Υπάρχει μια απλότητα στο πώς βλέπει τον κόσμο, αλλά η τοποθέτησή του είναι λάθος, κάτι που σου επιτρέπει να έχεις ένα καλύτερο εύρος του χαρακτήρα".

Oι φήμες που ήθελαν τον Jonah Hill να γίνεται κακός στην ταινία, έμειναν φήμες. O Jeffrey Wright βρίσκεται σε συζητήσεις για την ένταξή του στο cast ως Commissioner Gordon. Ο Matt Reeves (Cloverfield) είναι σκηνοθέτης, συν-σεναριογράφος και παραγωγός στην ταινία μαζί με τον Mattson Tomlin. Παραγωγός θα είναι και ο Dylan Clark. Είχε επιβεβαιώσει ότι η ταινία δεν θα είναι κινηματογραφική μεταφορά του Year One και είχε ξεκαθαρίσει ότι θα ανήκει στο DCEU.

Η παραγωγή της ταινίας ξεκίνησε το καλοκαίρι. Ο Robert Pattinson, ο πρωταγωνιστής της ταινίας, έχει φορέσει ήδη τη στολή του μασκοφόρου ήρωα για πρώτη φορά. Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο, ενώ ο Andy Serkis λέγεται ότι θα προστεθεί στο cast. Πρόσφατη προσθήκη είναι και αυτή της Zoe Kravitz ως Selina Kyle / Catwoman.

Νέα δημοσιεύματα θέλουν το "The Batman" να γίνεται η αρχή μιας τριλογίας. Η υπόθεση θα λαμβάνει χώρα στη δεκαετία του '90 και θα φέρει νεότερες εκδοχές αρκετών γνωστών χαρακτήρων. Θα εμφανιστούν οι James Gordon και Alfred Pennyworth, ενώ οι κακοί αρχικά ήταν τρεις, Catwoman, Penguin και Riddler, αλλά αργότερα αυξήθηκαν και μάλλον θα δούμε και τους Two-Face και Mad Hatter. Ο Reeves θα προσαρμόσει το σενάριο έτσι ώστε να έχει μια παραπάνω δόση δράσης, χωρίς όμως να χαθεί το κύριο συστατικό του ήρωα, το οποίο είναι οι ερευνητικές του ικανότητες στην επίλυση μυστηρίων.

Σε πρόσφατη δήλωσή του ο Todd Phillips ξεκαθάρισε ότι ο Joker του δεν θα τα βάλει ποτέ με τον Batman του Pattinson και γενικά δεν θα συνδέεται με καμιά ταινία του DCEU, αν και φήμες θέλουν το στούντιο να δημιουργεί reboot του "Justice League" με τον Batman του Pattinson.

Το "The Batman" είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου 2021 (ΗΠΑ).

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceΤο καπέλο του Riddler θα φορέσει ο Paul Dano για τη νέα ταινία του BatmanΆκυρο δίνει ο Jonah Hill στον BatmanΔίπλα στον Batman του Robert Pattinson θα βρεθεί η Zoe Kravitz

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα