Αναβλήθηκε η Beta του Stellaris: Galaxy Command

Λόγω παρουσίας artwork από άλλον τίτλο.

Στις αρχές του καλοκαιριού η Paradox είχε δηλώσει ότι θα ανακοινώσει νέο τίτλο μέσα στον Οκτώβριο και όντως το έκανε. Σύμφωνα με το PC Gamer, o νέος τίτλος είναι το Stellaris: Galaxy Command που θα κυκλοφορήσει για Android και iOS συσκευές.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της beta, η Paradox που εκτελεί χρέη εκδότη προχώρησε σε μία απρόσμενη κίνηση και "κατέβασε" τον διακόπτη της beta.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στο Twitter, ο λόγος κρύβεται πίσω από, τουλάχιστον, μία εικόνα που φαίνεται να αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία άλλης εταιρείας.

Όπως αποδείχτηκε αργότερα, μία από αυτές τις εικόνες φαίνεται να αποτελεί concept art του Halo 4.

Players. We have an update for you on the current status of our game's availability and the ongoing investigation into the source of some of the in-game art assets. pic.twitter.com/QKChYzpHVp

Stellaris: Galaxy Command (@StellarisMobile) October 16, 2019

Βάσει, επακόλουθης ανακοίνωσης φαίνεται να άνοιξε ο ασκός του Αιόλου, καθώς η αρχική έρευνα που διεξήχθη από την εταιρεία φαίνεται να την οδήγησε σε περαιτέρω καθυστέρηση της beta του τίτλου. Η εταιρεία παράλληλα τοποθετήθηκε και επί των σχολίων σχετικά με την ισχυριζόμενη ανακατασκευή του προηγούμενου τίτλου της GameBear, Nova Empire, ως Stellaris: Galaxy Command.

Όπως αναφέρει το PC Gamer, παίκτες που δοκίμασαν τον τίτλο βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα μήνυμα σφάλματος που αναφερόταν στο Nova Empire, όταν δεν έδιναν προαπαιτούμενα δικαιώματα στην εφαρμογή. Σύμφωνα με την Gearbox το εν λόγω μήνυμα, όντως αντιγράφτηκε από το Nova Empire, στα αρχικά στάδια ανάπτυξης του Stellaris: Galaxy Command.

Μέχρι στιγμής η εταιρεία δεν έχει παραχωρήσει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το πότε θα συνεχιστεί η beta του τίτλου. Δυστυχώς οι Έλληνες φιλόδοξοι αστροναύτες, θα χρειαστεί να περιμένουν για την επίσημη κυκλοφορία καθώς η beta έκδοση είναι διαθέσιμη μόνο σε Καναδά, Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία και Σουηδία.

Για περισσότερα gaming νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceGears 5 Story Trailer - Gamescom 2019Blair Witch Story Trailer - Gamescom 2019Έρχεται το GTA VI;

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα