Το Netflix αποκαλύπτει τις πιο δημοφιλείς σειρές και ταινίες του για το 2019

Stranger Things προφανώς στην κορυφή.

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα μια λίστα με τις πιο δημοφιλείς κι επιτυχημένες σειρές και ταινίες του, στα πλαίσια της επίσημης αναφοράς (μέσω Engadget) για τα κέρδη του τρίτου τριμήνου του έτους. Για τα πρακτικά, να αναφέρουμε πως το τρίτο τρίμηνο (Q3) του έτους για τον κολοσσό του streaming, ξεκινάει την πρώτη ημέρα του Ιουλίου και ολοκληρώνεται την τελευταία μέρα του Σεπτεμβρίου.

Το Netflix

όπως ξέρουμε, δεν αποκαλύπτει όλα τα δεδομένα για την τηλεθέαση των σειρών του ή των ταινιών του, εκτός βέβαια αν πρόκειται για κάποια μεγάλη επιτυχία, ή κάποιο ρεκόρ, όπως είχαμε μάθει για την ταινία "Bird Box" με πρωταγωνίστρια την Sandra Bullock, η οποία προβλήθηκε πάνω από 80 εκατομμύρια φορές παγκοσμίως.

Οι πιο δημοφιλείς ταινίες του Netflix το 2019

Να σημειώσουμε πως τα δεδομένα αφορούν τον αριθμό των τηλεθεατών που είδαν την εκάστοτε ταινία ή σειρά τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία τους (γι' αυτό και μπορεί το "Bird Box" να βρίσκεται σε αυτήν τη λίστα, κι ας κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Δεκέμβριο).

Bird Box (80 εκ. θεατές)Murder Mystery (73 εκ. θεατές)Triple Frontier (52 εκ. θεατές)The Perfect Date (48 εκ. θεατές)Tall Girl (41 εκ. θεατές)The Highwaymen (40 εκ. θεατές)Secret Obsession (40 εκ. θεατές)Always Be My Maybe (32 εκ. θεατές)Otherhood (29 εκ. θεατές)Οι πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix το 2019

Όσο για τις σειρές, η τρίτη σεζόν του "Stranger Things" τοποθετήθηκε στην κορυφή, σημειώνοντας ρεκόρ στους θεατές, με 64 εκατομμύρια στις πρώτες τέσσερις εβδομάδες μετά την πρεμιέρα του στις 04 Ιουλίου 2019.

Stranger Things: Season 3 (64 εκ. θεατές)The Umbrella Academy (45 εκ. θεατές)Money Heist: Season 3 (44 εκ. θεατές)Sex Education (40 εκ. θεατές)You (40 εκ. θεατές)Our Planet (33 εκ. θεατές)Unbelievable (32 εκ. θεατές)Dead to Me (30 εκ. θεατές)When They See Us (25 εκ. θεατές)

Τέλος, να σημειώσουμε επίσης πως η λέξη "θεατές" είναι λίγο απροσδιόριστη και στην προκειμένη περίπτωση ίσως ταιριάζει περισσότερο "η θέαση", διότι αφορά τις θεάσεις, τα νοικοκυριά και τους λογαριασμούς. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς την τηλεθέασή του, αν και κατά πόσο μετριούνται οι επαναλήψεις ή οι πολλαπλοί λογαριασμοί.

Θα καταφέρουν επερχόμενες ταινίες και σειρές της streaming υπηρεσίας να χτυπήσουν αυτά τα νούμερα; Αν ναι, τότε σίγουρα δυνατό στοίχημα παίζει με το "The Irishman" του Martin Scorsese με πρωταγωνιστές τους Robert De Niro, Al Pacino και Joe Pesci, όπως και με τη σειρά "The Witcher" με πρωταγωνιστή τον Henry Cavill.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece[Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό NetflixΤο Netflix παρουσιάζει τη νέα σειρά του Dr. SeussΈρχονται στο Netflix - Οκτώβριος 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα