Nτέιβις: Ξέσπασμα για την ήττα από τους Τίμπεργουλβς

Η ήττα των Λος Άντζελες Λέικερς από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς με διαφορά 24 πόντων (107-83), προκάλεσε την «έκρηξη» του Αντόνιο Ντέιβις που χαρακτήρισε «ντροπή την εμφάνιση και την βαριά ήττα των «λιμναθρώπων» στο «Φόρουμ» του Λος Άντζελες.

Οι Λέικερς «τρέχουν» ρεκόρ 7 νικών και 6 ηττών, με τον Ντέιβις να αναφέρει ότι η ομάδα του πρέπει να αποφασίσει τι θέλει να κάνει την τρέχουσα σεζόν.

«Ήμασταν χάλια. Δεν παίξαμε άμυνα, δεν σκοράραμε» για να συνεχίσει μιλώντας για το τρίτο δωδεκάλεπτο,

όπου οι Γουλβς έτρεξαν ένα επιμέρους σκορ 40-12 : «Δεν είναι απλώς αυτό το τρίτο δωδεκάλεπτο. Είναι κάθε τρίτο δωδεκάλεπτο φέτος. Βγαίνουμε χωρίς ενέργεια σε άμυνα και επίθεση στο παρκέ. Πρέπει να αντιδράσουμε. Γιατί το κάνουμε αυτό; Δεν ξέρω, αλλά πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά» είπε ο άσος των Λέικερς και για το εγγύς μέλλον της ομάδας, τόνισε: «Πρέπει να αποφασίσουμε ποιοι θέλουμε να είμαστε. Ομάδα πρωταθλητισμού; Δεν είμαστε κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Δεν πρόκειται να κατακτήσουμε τον τίτλο παίζοντας με αυτό τον τρόπο. Πρέπει να βελτιωθούε. Να μας ενδιαφέρουν περισσότερο οι νίκες στην έδρα μας, αλλά και γενικά. Ήταν ντροπιαστικό αυτό που έγινε».

Keywords
Τυχαία Θέματα