SL2: Ισοπαλίες για ΠΑΟΚ Β’ με Πανσερραϊκό και Νίκη Βόλου με Βέροια

Με δύο παιχνίδια άνοιξε (13/11) το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής για τη SL2 καθώς αναβλήθηκε το τρίτο παιχνίδι του προγράμματος μεταξύ της Καβάλας με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ Β’ υποδέχτηκε τον Πανσερραϊκό και στον Βόλο, η Νίκη έπαιξε με τη Βέροια

Στο παιχνίδι που έγινε στη Θεσσαλονίκη,

στο γήπεδο του Μακεδονικού, ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Στο 25’ ο Κόνσι έδωσε την ασίστ για τον Κανίς που πλάσαρε τον Ταλιχαμνίδη για το 0-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου καθώς στο 42’ ο Κουλούρης έχασε ευκαιρία για να ισοφαρίσει

Ο Πανσερραϊκός έχασε την πρώτη ευκαιρία στο β’ μέρος, με τον Ταλιχαμνίδη να αποκρούει την μπάλα μετά από την προσπάθεια του Μαρτσιόνι. Στο 52’ έγινε το 1-1. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε κόρνερ, το εκτέλεσε ο Γαϊτανίδης και ο Ινγκασον σκόραρε. 

Ο Ινγκι Ινγκασον μετά το γκολ που πέτυχε ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια είχε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ με Σπυρίδη και Γκορτεζιάνι, γενικώς πάντως ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος. 

Στις καθυστερήσεις ισοφάρισε η Βέροια στον Βόλο

Συναρπαστικό στην εξέλιξή του ήταν το παιχνίδι Νίκη Βόλου-Βέροια, στο Πανθεσσαλικό.

Φάση από το παιχνίδι της Νίκης Βόλου με τη Βέροια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ηταν ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις και στα δύο ημίχρονα. Η Βέροια προηγήθηκε 0-1, στο 30’ με τον Ράμο σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων.

Στο 36’ έγινε το 1-1. Ο Πάνος έκανε τη σέντρα και ο Τζοβάρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το 1-1 ήταν το σκορ ημιχρόνου. 

Στο 55’ η Βέροια είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οικονόμου. Η Νίκη Βόλου έχασε, από την πλευρά της, μεγάλες ευκαιρίες με Τζιώρα (65’) και Γαβριηλίδη (74’) για να γίνει το 2-1, στο 81΄, με τον Τσουκαλά. Ο σκόρερ πλάσαρε τον Βελλίδη και έδωσε το προβάδισμα στη Νίκη. Το 2-1 παρέμεινε μέχρι τις καθυστερήσεις. Η Βέροια ισοφάρισε σε 2-2 με πέναλτι του Πασά στο 90’+4’, απόφαση που αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι. Το 2-2 ήταν το τελικό σκορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα