SL2: Ισοπαλίες για ΠΑΟΚ Β’ με Πανσερραϊκό και Νίκη Βόλου με Βέροια (pics)

Με δύο παιχνίδια άνοιξε (13/11) το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής για τη SL2 καθώς αναβλήθηκε το άλλο παιχνίδι του προγράμματος μεταξύ της Καβάλας με την Αναγέννηση Καρδίτσας λόγω της εκκρεμότητας που υπάρχει από τη μεριά της Καβάλας με το θέμα των δελτίων. Η ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας ήταν κανονικά στο γήπεδο. Για την Καβάλα δεν είχε γίνει ούτε το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Πόντου.

Στη Θεσσαλονίκη,

ο ΠΑΟΚ Β’ υποδέχτηκε τον Πανσερραϊκό και στον Βόλο, η Νίκη έπαιξε με τη Βέροια.

ΠΑΟΚ Β’-Πανσερραϊκός 1-1

Στο παιχνίδι που έγινε στη Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο του Μακεδονικού, ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Στο 25’ ο Κόνσι έδωσε την ασίστ στον Μαροκινό, Χικάμ Κανίς που πλάσαρε τον Ταλιχμανίδη για το 0-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο 42’ ο Κουλούρης είχε ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

Ο Πάμπλο Γκαρσία ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Πανσερραϊκός έχασε την πρώτη ευκαιρία στο β’ μέρος, με τον Ταλιχμανίδη να αποκρούει την μπάλα μετά από την προσπάθεια του Μαρτσιόνι. Στο 52’ έγινε το 1-1. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε κόρνερ, το εκτέλεσε ο Γαϊτανίδης και ο Ινγκασον σκόραρε. Ο Ισλανδός, όπως και στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της SL2, έτσι και τώρα, τη 2η αγωνιστική, έπαιξε με τον ΠΑΟΚ Β’ για να πάρει αγωνιστικό ρυθμό μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό που είχε και τον είχε αφήσει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες.

Ο Ινγκι Ινγκασον μετά το γκολ που πέτυχε ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια είχε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ με Σπυρίδη και Γκορντεζιάνι, γενικώς πάντως ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος. 

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Ίνγκασον, Καλουτσικίδης (80’ Τσοπούρογλου), Γιαξής, Σαλαμούρας (80’ Μελετίδης), Χατζηστραβός, Κουλούρης (70’ Τζήμας), Γαϊτανίδης (64’ Σπυρίδης), Γκορντεζιάνι (80’ Πανίδης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ζεράρ Σαραγόσα): Καβουσάκης, Γιανναράκης, Δημητρίου, Ζέρης, Πίντο, Κρητικός, Μαρτσιόνι (70’ Έππας), Ανάκογλου, Κανίς, Μέσι (70’ Θεοδωρίδης), Κόνσι.

Νίκη Βόλου-Βέροια 2-2

Συναρπαστικό στην εξέλιξή του ήταν το παιχνίδι Νίκη Βόλου-Βέροια, στο Πανθεσσαλικό.

Φάση από το παιχνίδι της Νίκης Βόλου με τη Βέροια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ηταν ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις και στα δύο ημίχρονα. Η Βέροια προηγήθηκε 0-1, στο 30’ με τον Βραζιλιάνο, Λούκας Ράμος, σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων.

Η Βέροια προηγήθηκε στο σκορ ΠΗΓΗ: In Time Sports

Στο 36’ έγινε το 1-1. Ο Πάνος έκανε τη σέντρα και ο Τζοβάρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το 1-1 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο 55’ η Βέροια είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οικονόμου. Η Νίκη Βόλου έχασε, από την πλευρά της, μεγάλες ευκαιρίες με Τζιώρα (65’) και Γαβριηλίδη (74’) για να γίνει το 2-1, στο 81΄, με τον Τσουκαλά. Ο σκόρερ πλάσαρε τον Βελλίδη και έδωσε το προβάδισμα στη Νίκη.

Ο Σταύρος Τσουκαλάς σκόραρε για τη Νίκη Βόλου ΠΗΓΗ: In Time Sports

Το 2-1 παρέμεινε μέχρι τις καθυστερήσεις. Η Βέροια ισοφάρισε σε 2-2 με πέναλτι του Πασά στο 90’+4’, απόφαση που αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι. Το 2-2 ήταν το τελικό σκορ.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος, Τζοβάρας, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Αλιατίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Γκαρσία (82′ Μέτσε), Τζιώρας, Ροχάνο (90′ Μπόσιο).

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (84’ Ντίνας), Ράμος (60’ Μπλέτσας), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (70’ Περδίκης), Πασάς, Μούργος (60’ Πόζογλου).

Keywords
Τυχαία Θέματα