Nότιγχαμ Φ. – Μπρέντφορντ 1-1: Κράτησε το «φρούριο» με δέκα

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ, έφτασε τους 8 πόντους σε επτά αγώνες, ενώ αυτή του Τόμας Φρανκ, έχει έναν πόντο λιγότερο.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές συγκινήσεις, με τη Φόρεστ να σκοράρει στο 9′ με κεφαλιά του Αβονίγι, αλλά το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν κλασική ευκαιρία, οι Λονδρέζοι θα μπορούσαν να προηγηθούν στις καθυστερήσεις, με διπλή φάση των Γιάνελτ και Νόργκααρντ.

Στο β’ όμως, το ματς πήρε…φωτιά από νωρίς.


Στο 52′, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα λόγω δεύτερης κίτρινης

του αμυντικού Νιακατέ, για μαρκάρισμα στον Ουισά.

Μόλις έξι λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Γένσεν εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Νόργκααρντ σκόραρε με δυνατή κεφαλιά.

Το προβάδισμα των φιλοξενούμενων όμως κράτησε λίγο, μια και στο 65′, η Φόρεστ απάντησε, με τον Τοφόλο (που είχε μπει τρία λεπτά νωρίτερα ως αλλαγή) να σεντράρει από αριστερά και τον Ντομίνγκες να νικά τον Φλέκεν με υπέροχη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, σκοράροντας στο ντεμπούτο του.

Στα τελευταία λεπτά, οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το νικητήριο γκολ, η Φόρεστ θα μπορούσε να το πετύχει στις καθυστερήσεις, ενώ η Μπρέντφορντ με τον Εμπεμό.

Νότιγχαμ Φ. (Κούπερ): Τέρνερ – Οριέ, Μπολί, Μουρίγιο, Νιακατέ – Σανγκαρέ (77′ Κουγιατέ), Μανγκαλά, Ντομίνγκες (80′ Γουντ) – Ελάνγκα (62′ Τοφόλο), Αβονίγι (80′ Οριγκί), Χάντσον – Οντόι (62′ Γκιμπς – Γουάιτ).
Μπρέντφορντ (Φρανκ): Φλέκεν – Άγιερ (90′ Ρόερσλεβ), Κόλινς, Πίνοκ, Χίκι (70′ Ονιεκά) – Γένσεν (70′ Γκόντος), Νόργκααρντ, Γιάνελτ (90′ Oλακίγκμπε) – Εμπεμό, Ουισά, Λιούις – Πότερ (75′ Μοπέ).

Keywords
Τυχαία Θέματα