Λαμία-Παναιτωλικός 1-0: Το γκολ του Καρλίτος ήταν αρκετό για την δεύτερη νίκη

Η Λαμία πέτυχε την δεύτερη νίκη της στην 7η αγωνιστική της Super League, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, στο γήπεδο “Αθανάσιος Διάκος” και έφτασε τους 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα, χάριν στο μοναδικό γκολ που σημείωσε, με σκόρερ τον Καρλίτος από το έβδομο λεπτό. Οι Αγρινιώτες είχαν ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ήταν αναποτελεσματικοί, με αποκορύφωμα την φάση στο

51′.

Στην πρώτη τελική προσπάθεια της (7′) , η Λαμία προηγήθηκε με την κεφαλιά του Καρλίτος, μέσα από τη μικρή περιοχή και ύστερα από σέντρα του Λόνγκο. Ο Μαλής που μάρκαρε τον Ισπανό επιθετικό δεν πρόλαβε να πάει πρώτος στην μπάλα και να απομακρύνει, γιατί δεν είχε καλή θέση στην ατομική άμυνα του.

Η επιθετική τακτική της Λαμίας απέφερε και δεύτερη ευκαιρία για γκολ στο 13′, όταν σε φάση αντεπίθεσης, ο Τσιλούλης δοκίμασε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να απειλήσει σε δυο διαδοχικά κόρνερ, αλλά στην εκτέλεση του πρώτου, ο Σενγκέλια δοκίμασε να σουτάρει, με τον Παπαδόπουλο να κοντράρει την μπάλα και να παραχωρεί κόρνερ, ενώ στο δεύτερο κόρνερ, ο Ζοάο Πέδρο προσπάθησε να εκτελέσει με τακουνάκι, αλλά και πάλι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος του έβαλε την κόντρα και η μπάλα κατέληξε σε κόρνερ.

Η Λαμία δίκαια προηγήθγηκε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, γιατί ο Παναιτωλικός που είχε την κατοχή μετά το γκολ που δέχτηκε, δεν απείλησε ουσιαστικά τον Κοσέλεφ.

Ο Παναιτωλικός άρχισε με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα το δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα στο 48′ και από το σουτ του Καρέλη, ο Πέδρο έκανε την προβολή, αλλά ο Κοσέλεφ τον σταμάτησε. Τρία λεπτά αργότερα, οι Αγρινιώτες είχαν την μεγαλύτερη ευκαιρία τους και ήταν απορίας άξιο πως ο Καρέλης από την σέντρα του Σενγκέλια και ενώ περίμενε να υποδεχτεί την μπάλα και με πλασέ να την έστελνε σε ανυπεράσπιστη εστία, είχε άσχημη τοποθέτηση σώματος, στέλνοντας την μπάλα, μακριά εκτός της αντίπαλης εστίας.

Ακολούθησαν δυο άστοχα σουτ από τον Καρέλη στο 64′ και τον Πέρες στο 67′, ενώ η Λαμία δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία της στο δεύτερο ημίχρονο. Εκτέλεση φαουλ του Τόσιτς, από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Αμαράλ, από κοντά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Ένα ακόμα σουτ του Καρέλη από πλάγια θέση, στο 81′, η μπάλα κατέληξε άουτ ψηλά, αλλά η Λαμία είχε διπλή ευκαιρία στο 87′. Ο Σίντκλεϊ έκανε μια προσποίηση μέσα στην περιοχή και επιχείρησε το σουτ, αλλά ο Καπίνο απομάκρυνε, με ωραία επέμβαση. Ο Ακούνια πήρε το…ριμπάουντ και έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Φερέιρα, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σαντάνα, Νούνιες (60′ Αμαράλ), Σλίβκα (87′ Τσιλιανίδης), Τσιλούλης (61′ Τόσιτς), Λόνγκο (61′ Ακούνια), Καρλίτος (79′ Στάνκο).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Μαλής, Ντουάρτε (70′ Ξενιτίδης), Οικονόμου, Σίλβα (93′ Μαυρίας), Μπαλντασάρα (71′ Ανιόρ), Φακούντο, Σενγκέλια, Φεντερίκο, Καρέης, Ζοάο.

Keywords
Τυχαία Θέματα