Nιόπλιας: «Μεγάλη νίκη επί μεγάλου αντιπάλου»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την νίκη του ΟΦΗ, κόντρα στον Παναθηναϊκό και με ολική ανατροπή, ύστερα από το διπλό προβάδισμα των φιλοξενουμένων στον σκορ, ήταν ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, Νίκος Νιόιπλιας.

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΗ:

«Αρχίσαμε πολύ καλά το παινχίδι και χωρίς ουσιαστικό λόγο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Αντιδράσαμε και χωρίς να κάνουμε λάθη, δεχτήκαμε και το δεύτερο γκολ, μετά

την ισοφάριση μας. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν πιεστικοί στην μπάλα και παίζαμε χωρίς την κατάλληλη ψυχολογία. Μας βοήθησε η αποβολή του Βιγιαφάνες με κόκκινη κάρτα.. Σε προηγούμενα παιχνίδια παίζαμε καλά, αλλά δεν παίρναμε το ανάλογο αποτέλεσμα από την προσπάθεια μας. Θα μας δώσει μεγάλη ώθηση αυτή η νίκη, γιατί ο Παναθηναϊκός που έχω παίξει, είναι πολύ μεγάλη ομάδα και το μέγεθος του αντιπάλου, μεγαλώνει και την νίκη μας».

Ο Νιόπλιας μίλησε για την επιστροφή του Τσιλιανίδη που σκόραρε και το γκολ της νίκης: «Έχουμε πολλούς παίκτες που προέρχονται από μακροχρόνιους τραυματισμούς και πρέπει να κάνουμε διαχείριση στον χρόνο συμμετοχής τους. Στο παιχνίδι με την Λαμία, έλειπαν λόγω καρτών, τέσσερις παίκτες και οι επιλογές ήταν πολύ περιορισμένες”.

Keywords
Τυχαία Θέματα