Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 3-1 : Τα γρήγορα γκολ του έδωσαν τη νίκη (vids)

Ο Ολυμπιακός χάρη στα δύο γρήγορα γκολ που σημείωσε απέναντι στον Παναιτωλικό, έφτασε στη νίκη με 3-1 κόντρα στον Παναιτωλικό εντός έδρας, για την 21η αγωνιστική της Super League. ΟΙ “ερυθρόλευκοι” έκαναν θαυμάσιο ξεκίνημα κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου σε ματς στο οποίο ο Γκάρι Ροντρίγκες πέτυχε δύο γκολ

βοηθώντας στο σημαντικά την ομάδα του να φτάσει στη νίκη και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ολυμπιακός μετράει πλέον 12 στα 12 στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου Άλκη Καμπανού που δολοφονήθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ξεκίνημα στο παιχνίδι. Μόλις στα 53 δευτερόλεπτα, οι “ερυθρόλευκοι” πήραν κεφάλι στο σκορ στο πιο γρήγορο τους γκολ! Ο Λαλά έκανε τη σέντρα από τα δεξιά ο Ελ Αραμπί πήρε την κεφαλιά αναγκάζοντας τον Ανέστη σε επέμβαση το ριμπάουντ πήρε από κοντά ο Βαλμπουενά που έκανε το 1-0 με το δεύτερο εφετινό του γκολ.

Ο Ολυμπιακός δεν κατέβασε “ταχύτητα” και λίγα λεπτά αργότερα κατάφερε να αιφνιδιάσει γι΄ακόμη μια φορά την άμυνα του Παναιτωλικού!

Ο Αγκιμπού Καμαρά δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, ο Ανέστης έπεσε και έδιωξε με τη μπάλα να φτάνει στον Ελ Αραμπί που πλάσαρε σημαδεύοντας το δοκάρι, η μπάλα βρήκε έπειτα στην πλάτη του Ανέστη στρώθηκε στον Ροντρίγκες που με πλασέ έκανε το 2-0 με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Τελευταία φορά που σκόραρε ο Ροντρίγκες στο Ελληνικό πρωτάθλημα ήταν με τον ΠΑΟΚ, στις 28/11/2016 στην ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο εντός έδρας με 4-3.

Ο Παναιτωλικός στην πρώτη του ευκαιρία άγγιξε το γκολ! Ο Βέργος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Βατσλίκ στο 8ο λεπτό!

Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή, είχε τον έλεγχο των κινήσεων και στο 15 ο Λαλά πήρε το χειροκρότημα του Μαρτίνς! Ο παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ωραία κίνηση από τα δεξιά και σουτ με το αριστερό με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Ο Ολυμπιακός όπως είπαμε είχε την κατοχή της μπάλας και έψαχνε τον τρόπο να πετύχει τρίτο γκολ, χωρίς όμως ν΄απειλεί όπως θα ήθελε. Ο Παναιτωλικός μετά τον αιφνιδιασμό της αρχής, προσπαθούσε να βρει τα πατήματά του στον αγωνιστικό χώρο και να βγει σιγά σιγά στην επίθεση. Στο 22 ο Ντουάρτε έκανε θαυμάσια μπαλιά για τον Βέργο που άγγιξε τη μπάλα αναγκάζοντας τον Βατσλίκ να πετάξει τη μπάλα σε κόρνερ!

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να μειώσει στο 28΄! Ο Περέιρα έκανε τη σέντρα από τ΄αριστερά ο Ρέαμπτσιουκ έδιωξε προς τα πίσω με το κεφάλι η μπάλα έφτασε στον Μόρσεϊ που απέφυγε τον Ρέαμπτσιουκ και με σουτ μείωσε σε 2-1 με το δεύτερο εφετινό του γκολ.

Στο 43΄ο Ανδρούτσος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο ΒΑλμπουενά πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει άουτ, όμως ακριβώς πίσω του ήταν ο Ελ Αραμπί που ήταν σε καλή θέση για να σκοράρει!

Με το “καλημέρα” στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός απείλησε δύο φορές την εστία του Βατσλίκ! Στο 52΄ο Καρέλης έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε και πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Βατσλίκ! Στο επόμενο λεπτό ο Μόρσεϊ εκτέλεσε το κόρνερ ο Ντουάρτε με τακουνάκι βρήκε τον Αντούνες που πλάσαρε και σχεδόν επάνω στην γραμμή ο Εμβιλά έδιωξε!

Στο 58 ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το φάουλ και πριν ο Εμβιλά γίνει επικίνδυνος για την εστία του Ανέστη ο Μάρτενσον παραχώρησε κόρνερ!

Ο Γάλλος δύο λεπτά αργότερα έκανε τη σέντρα για τον Ελ Αραμπί που πήρε την κεφαλιά και ανάγκασε σε εντυπωσιακή επέμβαση τον Ανέστη!

Στο 66΄ο Καρέλης έχασε μοναδική ευκαιρία για να σκοράρει! Ο Ντουάρτε έκανε τη σέντρα από τ΄αριστερά και ο επιθετικός του Παναιτωλικού δεν πλάσαρε καλά καθώς αιφνιδιάστηκε θεωρώντας πως ο Παπασταθόπουλος θα έδιωχνε τη μπάλα!

Στο 71 οι «ερυθρόλευκοι» Ο Τικίνιο έστρωσε με το στήθος στον Αγκιμπού Καμάρα που έκανε το σουτ ο Βργκοτς έκοψε έπειτα ο Μασούρας άουτ!

Στο 73΄ο Μάρτσενσον γύρισε στον Βργκοτς αυτός δεν έκανε καλό κοντρόλ ο Γκάρι Ροντρίγκες έκλεψε και έπειτα πλάσαρε εύστοχα τον Ανέστη για το 3-1 με το δεύτερο του γκολ στο ματς!

Ο Ολυμπιακός πίεζε ψηλά με στόχο ν΄αναγκάσει τον Παναιτωλικό σε λάθος για να πετύχει και άλλο γκολ. Στο 82 ο Γκάρι Ροντρίγκες έπιασε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 88΄ο Φλόρες έκανε καλό σουτ από μεγάλη απόσταση με τον Βατσλίκ να διώχνει σε δυσκολία!

Ο Καρέλης πήγε να πετύχει το γκολ του αγώνα! Στο 91ο λεπτό είδε εκτός θέσης τον Βατσλίκ και προσπάθησε να τον κρεμάσει αλλά μάζεψε με δυσκολία ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός(4-2-3-1) Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ(89΄Κίτσος), Λαλά(35΄ Ανδρούτσος), Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά(62 Μασούρας), Ροντρίγκες(89΄Φατινγκά) ,Ελ Αραμπί(63΄Τικίνιο).

Παναιτωλικός (4-3-3) Για τον Παναιτωλικό: Ανέστης, Λούι, Βργκοτς, Αντούνες, Περέιρα(62΄ Αποστολάκης), Τσιγγάρας(74 Μπαρμπόσα), Φλόρες, Μάρτενσον, Μόρσεϊ, Βέργος(46΄Καρέλης), Ντουάρτε(74 Μπελεβώνης)

Διαιτητής: Ανδρέας Γκάμαρης

Βοηθοί: Γεώργιος Χριστάκογλου, Ηλίας Κωνσταντίνου

4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσετσίλας

VAR: Ευστάθιος Γκορτσίλας, AVAR: Πέτρος Πάτρας

Κίτρινη: Περέιρα, Καρέλης

Τα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ!

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα στο match center του Novasports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα