Diablo III: Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Eternal Collection για το Nintendo Switch

Nefelim περιπέτειες σε φορητή κονσόλα.

Η επόμενη ξεχωριστή έκδοση του Diablo III, με τη μορφή του Eternal Collection, θα κυκλοφορήσει για τα Nintendo Switch στις 2 Νοεμβρίου, η οποία παρεμπιπτόντως θα είναι και η πρώτη ημέρα της BlizzCon 2018.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω Twitter από τον επίσημο λογαριασμό της Nintendo of America.

Η

νέα αυτή έκδοση του Diablo III θα περιλαμβάνει τα Reaper of Souls expansion, Rise of the Necromacer pack και όλα τα υπόλοιπα content updates.

Επίσης, η Nintendo Switch έκδοση θα υποστηρίζει το co-op 4 παικτών και θα κυκλοφορήσει "παρέα" με αποκλειστικά Nintendo-themed items, όπως τα 'Legend of Ganondorf' cosmetic armor set, μια Tri-Force κορνίζα, ένα Chicken pet και τα 'Echoes of the Mask' φτερά.

Το Eternal Collection είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο προς προ-παραγγελία στο Nintendo eShop στην τιμή των €59,99.

Μπορεί η κυκλοφορία της νέας έκδοσης του Diablo III να μην απέχει πολύ, όμως ίσως περισσότερες πληροφορίες μάθουμε στο αυριανό Nintendo Direct.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, είναι στον οφθαλμίατρο, γιατί κοκκίνησαν τα μάτια του από το πολύ Spider-Man.

IGN Greece Η ένδοξη επιστροφή του Necromancer στο Diablo 3 πλησιάζει Οι Necromancers πιθανότατα θα επιστρέψουν στο Diablo 3 Η νέα αναβάθμιση του Diablo 3 δημιουργεί προβλήματα στις κονσόλες

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα