Nations League: Οι ιταλικές αρχές εξέδωσαν απαγορευτικό

Nations League: Οι ιταλικές αρχές εξέδωσαν απαγορευτικόtnalΔευ, 11/09/2020 - 08:40

Δεν μπορούν να αποχωρήσουν από την Ιταλία οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, προκειμένου να ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες. Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, αρκετές περιοχές έχουν εκδώσει ήδη απαγορευτικό για ταξίδια στο εξωτερικό, το οποίο περιλαμβάνει και τους παίκτες των ομάδων. Η επιτροπή για τον κορωνοϊό στη Φλωρεντία έχει ενημερώσει τους ιθύνοντες της Φιορεντίνα, πως

δεν μπορούν να φύγουν οι διεθνείς παίκτες της ομάδας, για να ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες και πως θα πρέπει να παραμείνουν σε καραντίνα, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Τις ίδιες οδηγίες έχουν δώσει από το απόγευμα της Κυριακής και άλλες περιοχές της Ιταλίας στις τοπικές ομάδες, κάτι που περιπλέκει την κατάσταση, σχετικά με τους αγώνες του Nations League, αλλά και των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου του 2022. Οι ιταλικές αρχές ξεκαθαρίζουν πως αυτή τη φορά δε θα αφήσουν να γίνει ότι έγινε πριν περίπου ένα μήνα, όταν έξι παίκτες της Γιουβέντους είχα αποχωρήσει από το Τορίνο για να παίξουν στις εθνικές τους ομάδες.

Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποφάσισε να καλέσει στην εθνική Ιταλίας 41 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους ήδη έχουν τεθεί εκτός, λόγω απαγορευτικού οι Μπιράγκι, Καστροβίλι, Κριστάντε, Μαντσίνι, Γκαλιαρντίνι, Μπαρέλα, Ντ' Αμπρόσιο, Ντραμιάν, Μπαστόνι, Ακέρμπι, Λοκατέλι, Καπούτο και Μπεράντι.

Παράλληλα, απαγορευτικό υπάρχει για τους:

Αργεντινή: Κορέα, Λαουτάρο Μαρτίνες, Γκουάρτα
Χιλή: Πούλκαρ, Αλέξις Σάντσες, Βιδάλ
Πολωνία: Ντραγκόφσκι
Αρμενία: Μικιταριάν
Αλβανία: Κουμπούλα, Στρακόσια
Σλοβενία: Χαντάνοβιτς, Ζάγιτς
Ολλανδία: Ντε Βρι
Βέλγιο: Λουκάκου
Σερβία: Μιλένκοβιτς, Κολάροφ, Βλάχοβιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς 
Κροατία: Πέρισιτς, Μπρόζοβιτς
Δανία: Έρικσεν, Σόεν
Σλοβακία: Σκρίνιαρ
Σκόπια: Πάντεφ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Nations League - Ποδόσφαιρο Italy - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Italy ΔΙΕΘΝΕΙΣ Δεν μπορούν να αποχωρήσουν από την Ιταλία οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, προκειμένου να ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες. Article publish on Δευ, 11/09/2020 - 08:40 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα