Ιμπραΐμοβιτς: “Χρειάζομαι ξεκούραση τις επόμενες μέρες”

Ιμπραΐμοβιτς: “Χρειάζομαι ξεκούραση τις επόμενες μέρες”tnalΔευ, 11/09/2020 - 08:32

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παραδέχτηκε πως χρειάζεται να ξεκουραστεί, εν όψει της συνέχειας της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Σουηδός επιθετικός της Μίλαν εμφανίστηκε απογοητευμένος από το χαμένο πέναλτι στο ματς με τη Βερόνα και τόνισε πως το επόμενο θα αφήσει να το εκτελέσει ο Φρανκ Κεσιέ. Παράλληλα, ο έμπειρος επιθετικός κατάφερε να γράψει ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης των “ροσονέρι”, ο οποίος σκοράρει σε επτά σερί αγώνες πρωταθλήματος, από τη σεζόν 1994-1995. 

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε: “Είμαι θυμωμένος φυσικά, αν δούμε το παιχνίδι δεν είναι καλό αποτέλεσμα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και έχασα το πέναλτι. Ίσως, αφήσω τον Κεσιέ να εκτελέσει το επόμενο”.

Στη συνέχεια, ο Σουηδός επιθετικός δήλωσε για τη φυσική του κατάσταση: “Πρέπει να ξεκουραστώ, δεν έχω πλέον την ενέργεια και την αποφασιστικότητα που είχα μπροστά στην εστία”.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Milan- Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AC Milan ΙΤΑΛΙΑ Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παραδέχτηκε πως χρειάζεται να ξεκουραστεί, εν όψει της συνέχειας της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Article publish on Δευ, 11/09/2020 - 08:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα