Ίντερ: Ο Κόντε εισηγήθηκε και πάλι τον Καντέ

Ίντερ: Ο Κόντε εισηγήθηκε και πάλι τον ΚαντέtnalΔευ, 11/09/2020 - 08:24

Ο Αντόνιο Κόντε επιμένει για την απόκτηση του Ενγκολό Καντέ και εισηγήθηκε και πάλι τη μεταγραφή του στη διοίκηση της Ίντερ. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο έμπειρος τεχνικός θεωρεί πως ο έμπειρος μέσος της Τσέλσι μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή της ομάδας του. Οι “μπλε” του Λονδίνου δεν είναι θετικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, ο οποίος υπολογίζεται από τον Φρανκ Λάμπαρντ για το βασικό σχήμα της ομάδας. Οι “νερατζούρι”

είχαν ενδιαφερθεί για τον Καντέ και το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς να καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία με την αγγλική ομάδα για την αγορά του 29χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο μεταγγραφικό στόχαστρο και της Ρεάλ Μαδρίτης. 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Inter Milano - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Inter Milano ΙΤΑΛΙΑ Ο Αντόνιο Κόντε επιμένει για την απόκτηση του Ενγκολό Καντέ και εισηγήθηκε και πάλι τη μεταγραφή του στη διοίκηση της Ίντερ. Article publish on Δευ, 11/09/2020 - 08:24 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα