Θέλει να προλάβει την Αταλάντα ο Αζάρ

Θέλει να προλάβει την Αταλάντα ο ΑζάρgliorisΠαρ, 02/12/2021 - 22:53

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες φαινόταν αδύνατον, ωστόσο πλέον αποτελεί ένα πιθανό ενδεχόμενο η αποθεραπεία του Εντέν Αζάρ πριν από τα ματς με την Αταλάντα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της Ρεάλ Μαδρίτης για το χρόνο αποθεραπείας του Βέλγου έκαναν λόγω για διάρκεια ακόμη κι έξι εβδομάδων ωστόσο η ανάκαμψή του φαίνεται ότι ακολουθεί εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς. 

Το πρώτο ματς με την ιταλική ομάδα είναι προγραμματισμένο

για τις 24 Φεβρουαρίου στο Μπέργκαμο, ενώ η ρεβάνς της Μαδρίτης θα διεξαχθεί στις 16 Μαρτίου. 

Από την πλευρά του ο Αζάρ που έχει ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα από τραυματισμούς κατά τη θητεία στην Ισπανία, παρότι επιθυμεί να αγωνιστεί στις συγκεκριμένες αναμέτρησεις, θέλει να είναι 100% έτοιμος και να μη διακινδυνεύσει σοβαρότερη ζημιά. 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off glioris Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Ο Εντέν Αζάρ καταβάλει την ύστατη προσπάθεια για να είναι έτοιμος στα ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αταλάντα στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ Article publish on Παρ, 02/12/2021 - 22:53 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα