Meryl Streep και Steven Soderbergh ενώνονται για το HBO Max

Μια νέα ταινία για τη συνδρομητική υπηρεσία.

Η νέα ταινία του Steven Soderbergh με πρωταγωνίστρια την Meryl Streep θα προβληθεί μέσω του HBO Max.

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία θα ονομάζεται "Let Them All Talk" και εκτός της Streep, θα πρωταγωνιστούν

και οι Candice Bergen, Dianne Wiest, Lucas Hedges και Gemma Chan. Παραγωγός θα είναι ο Gregory Jacobs και εκτελεστικοί παραγωγοί οι Ken Meyer και Joseph Malloch.

Γυρίσματα θα γίνουν στην Νέα Υόρκη, στο κρουαζιερόπλοιο "Queen Mary 2" και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η ιστορία, η οποία βασίζεται σε βιβλίο της Deborah Eisenberg, εξιστορεί την περιπέτεια μιας γνωστής συγγραφέας (Streep), η οποία αποφασίζει να πάει ταξίδι με τις φίλες της. Μαζί της θα πάει ο ανιψιός της (Hedges) και μια λογοτεχνική ατζέντης (Chan). Το σενάριο το έγραψε η ίδια η Eisenberg.

"Αυτό είναι ένα project που απλά λες 'ναι' αμέσως", είπε η Sarah Aubrey, πρόεδρος προγράμματος του HBO Max. "Το να δουλεύεις με τον Steven Soderbergh και το cast, το οποίο αποτελείται από αστέρες και την Meryl Streep είναι εκπληκτικό, και βάζει τη βάση για το περιεχόμενο του HBO Max".

Ο Soderbergh έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με την ταινία "Sex, Lies, and Videotape" (1989). Έχει σκηνοθετήσει τις "Out of Sight" (1998), "Erin Brockovich" (2000), "Traffic" (2000), τις ταινίες "Ocean's" (2001–18), "Contagion" (2011), "Magic Mike" (2012), "Side Effects" (2013), "Logan Lucky" (2017) και "Unsane" (2018), μεταξύ άλλων. Έχει κερδίσει επτά Όσκαρ.

Πρόσφατες ταινίες της Meryl Streep είναι οι "The Post" (2017), "Mamma Mia! Here We Go Again" (2018) και "Mary Poppins Returns" (2018), ενώ αναμένουμε να τη δούμε στο "Little Women" (2019). Από τις 21 υποψηφιότητες για Όσκαρ που έχει λάβει, έχει κερδίσει μόλις τρεις.

Οι Soderbergh και Streep συνεργάστηκαν και στην ταινία "Τhe Laundromat", η οποία αναμένεται να προβληθεί στο Φεστιβάλ Ταινιών της Βενετίας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

H νέα συνδρομητική υπηρεσία έχει ήδη παραγγείλει τη prequel σειρά κινουμένων σχεδίων "Gremlins", τη δραματική σειρά "Tokyo Vice" με πρωταγωνιστή τον Ansel Elgort, την ανθολογική ρομαντική σειρά "Love Life" με τους Anna Kendrick και Paul Feig, το "Station Eleven", μία μεταποκαλυπτική σειρά βασισμένη στο βιβλίο του Hiro Murai, το "Made for Love", μια τραγική κωμωδία του σκηνοθέτη S.J. Clarkson, το "Dune: The Sisterhood", μια σειρά που θα βασίζεται στο μυθιστόρημα του Frank Herbert, "Dune", και θα σκηνοθετηθεί από τον Denis Villeneuve, το reboot του "Gossip Girl", τη θρίλερ σειρά "The Flight Attendant" και την τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος "Circe", ενώ ο Πρόεδρος του καναλιού είπε ότι η νέα υπηρεσία θα φέρει νέο πρωτότυπο υλικό το 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece

IGN Greece Τρία νέα projects φέρνει το HBO Max Η ζωή της Κίρκης γίνεται σειρά στο ΗΒΟ Max Βαπτίζεται η συνδρομητική υπηρεσία της WarnerMedia

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα