Mega μου κάποιοι ήταν όντως «Απαράδεκτοι»

Τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 2018, εκεί που η ώρα γύρισε κατά μία πίσω στην Ευρώπη και η Ελλάδα προετοιμαζόταν να γιορτάσει το «ΟΧΙ» στον κατακτητή, για το Mega Channel δεν υπήρχε ούτε γυρισμός, ούτε ΟΧΙ.

Δέκα λεπτά μετά τις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής οι τίτλοι τέλους του Mega έπεσαν!

Το περίφημο «μαύρο στο «μεγάλο κανάλι» τελικά δεν αποφεύχθηκε. Όσοι
ήταν συντονισμένοι στο Mega κατά τις 02:10 είδαν στους δέκτες τους το μήνυμα «η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη».

Μετά από 29 χρόνια ιστορίας στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο, με τα καλά του και τα κακά του, τα όμορφα και τα άσχημά του, τις επιτυχίες του και τις αποτυχίες του, το Mega δεν θα κρατά πια συντροφιά στους τηλεθεατές.

Πέρασα περίπου 7,5 χρόνια από την επαγγελματική μου ζωή στο Mega και ομολογώ ότι έγινα καλύτερος επαγγελματίας και άνθρωπος. Απλά γιατί συναναστράφηκα και με σωστούς επαγγελματίες και με υπέροχους ανθρώπους!

Μερικές ώρες νωρίτερα είχα μιλήσει με συναδέλφους που ήταν έτοιμοι να φύγουν από το σπίτι τους για να πάνε στο… σπίτι τους στο Mega για να βιώσουν το άδικο τέλος του.

Ειλικρινά τους θαυμάζω! Δεν ξέρω αν θα ήμουν ικανός να αντέξω μια τέτοια δοκιμασία.

Ακόμα και τώρα που βρίσκομαι σε ένα άλλο θαυμάσιο… σπίτι, στην υπέροχη οικογένεια της Nova, η εξέλιξη των γεγονότων στο «μεγάλο κανάλι» μου προκαλεί θλίψη και άλλα απροσδιόριστα συναισθήματα.

Ξεκίνησα την τηλεοπτική μου πορεία από τον ΑΝΤ-1, που ήταν για μένα το… Δημοτικό μου στη t.v. Το Mega, μερικά χρόνια αργότερα, ήταν το δικό μου… Πανεπιστήμιο στη τηλεόραση.

Δεν ξέρω αν ήταν συμβολικό το γεγονός ότι η αυλαία στην ιστορία του Mega έπεσε με τους θρυλικούς «Απαράδεκτους».

Το μόνο βέβαιο είναι ότι στα τελευταία χρόνια της περιπέτειας του «μεγάλου καναλιού» οι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ήταν πολλοί περισσότεροι απ΄ όσους θα περίμεναν οι άνθρωποι που το κράτησαν όρθιο με κόπο και πόνο ψυχής και σώματος.

ΥΓ 1: Η ανάρτηση του Γιάννη Φουρνάρου στο FB λέει πολλά για τη φάρα μας. Διαβάστε τη.

ΥΓ 2: Το Mega θα συνεχίσει να προβάλει τις επιτυχημένες του σειρές μόνο μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες της ΝΟVΑ (θέση 984) και της Cosmote (θέση 106).
Keywords
Τυχαία Θέματα