Θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά τίτλου

Η ΑΕΚ θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη, για την όγδοη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά τίτλου (19:30 Novasports1HD). Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες, μετά και την αφαίρεση των τριών βαθμών και για αυτό τον λόγο εμφανίζονται αποφασισμένοι για το «τρίποντο» στο συγκεκριμένο ματς.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης
δεν αναμένεται να αλλάξει το 4-4-1-1 το οποίο χρησιμοποιεί από την αρχή της σεζόν, όμως θα προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, συγκριτικά με την ενδεκάδα, που είχε παρατάξει κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, για το Champions League. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στον Λόπες, ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Μπακασέτας, Μοράν, Αλμπάνης, Τσιγκρίνσκι και Κλωναρίδης.

Η Ένωση αναμένεται να παραταχθεί με τον Μπάρκα στην εστία και τους Λαμπρόπουλο και Οικονόμου στο κέντρο της άμυνας. Οι Χουλτ και Μπακάκης θα είναι οι δυο παίκτες στα άκρα της άμυνας, με τους Σιμόες και Γαλανόπουλο να αποτελούν το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Μάνταλος και Μπογέ θα είναι οι δυο πλάγιοι μέσοι, με τον Λιβάγια να παίζει στην πλάτη του Πόνσε, ο οποίος θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα