Οι ευκαιρίες και ο μονόδρομος

O αγώνας με την Μπάγερν αποτελεί παρελθόν και για την ΑΕΚ δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Οι υποχρεώσεις τρέχουν και μαζί οι απαιτήσεις. Είναι γνωστό σε όλους πως περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες δεν υπάρχουν για την Ένωση και η νίκη στον αγώνα με τον Άρη είναι μονόδρομος.

Σίγουρα, η απουσία του κόσμου δεν θα είναι ευνοϊκός παράγοντας για τους “κιτρινόμαυρους”, αφού όπως δήλωσε και ο Χουλτ θα λείπει ο 12ος παίκτης της ομάδας και οι ποδοσφαιριστές είναι υποχρεωμένοι να βρουν από μόνοι τους έξτρα ενέργεια.

Ο Μαρίνος
Ουζουνίδης δεν θα έχει για πρώτη φορά φέτος σε αγώνα πρωταθλήματος τον κορυφαίο του μήνα Σεπτεμβρίου, Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος βοήθησε σημαντικά με τα γκολ του την Ένωση (3 γκολ, 1 ασίστ). Θεωρητικά δεν θα αποδειχθεί σημαντικό πρόβλημα, αφού όπως τόνισε και ο τεχνικός της ΑΕΚ, χρειάζονται ξεκούραση παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε πολλά ματς από την αρχή της σεζόν και ο “Μπάκα” είναι ένας από αυτούς.

Υπάρχουν παίκτες που καλούνται να αποδείξουν πως χωράνε στην ενδεκάδα της ΑΕΚ και οφείλουν ν' αρπάξουν την ευκαιρία που θα τους δοθεί από τον Ουζουνίδη. Τσιγκρίνσκι, Μπακασέτας, Κλωναρίδης μένουν εκτός οπότε θα υπάρξουν σίγουρα τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα των “κιτρινόμαυρων”. Τσόσιτς, Μπογέ φλερτάρουν με την παρουσία στο αρχικό σχήμα και σίγουρα είναι παίκτες που μπορούν να προσφέρουν λύσεις.

Ο Άρης έχει αποδείξει πως είναι αξιόμαχο σύνολο, όμως αν η ΑΕΚ κάνει αυτά που ξέρει μέσα στον αγωνιστικό χώρο εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη. Είναι πάντως ένας αγώνας που κρύβει “παγίδες” για την Ένωση και θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση για να πάρει τελικά τη νίκη.

ΥΓ: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είπε πολλά και ενδιαφέροντα για το πρότζεκτ της ΑΕΚ και το μέλλον του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα. Αφού περάσει ο αγώνας με τον Άρη θα έχουμε την ευκαιρία να τα συζητήσουμε και να τα αναλύσουμε. Το μόνο σίγουρο είναι πως κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει των ηγέτη των “κιτρινόμαυρων” για το σκεπτικό του και την φιλοσοφία του.
Keywords
Τυχαία Θέματα