Survivor διαρροή 9/6: Ποιος κερδίζει απόψε; (vids)

12:04 9/6/2019 - Πηγή: Sportime

Survivor διαρροή 9/6: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για το επεισόδιο της Κυριακής (9/6). Επεισόδιο που δεν έχει «παιχτεί» ακόμα στον αέρα. Πρόκειται για επεισόδιο που αφορά αγώνισμα ασυλίας. Συγκεκριμένα το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.  

 Επεισόδιο σφηνάκι στην Ελλάδα, όπως κάθε Σάββατο. Καμία μετάδοση

στην Τουρκία. Επομένως είμαστε πλέον στα… ίδια στις δύο μεταδόσεις. Το μόνο που δεν έχετε δει από την ελληνική μετάδοση είναι ένα αγώνισμα επάθλου. Δείτε ΕΔΩ τα βίντεο από την αναμέτρηση. Η άσπρη ομάδα έχει πάρει τα πάνω της για τα καλά. Ψυχολογία, φαγητό, ενέργεια, φόρα… όλα τα έχει. Γι΄ αυτό και κατόρθωσε να κάνει το 1-0 στις νίκες. Θυμηθείτε τα highlights από τα νίκη των άσπρων στο πρώτο παιχνίδι. Σε ένα εντυπωσιακό ματς πραγματικά.

To MINI Cooper Countryman με το πακέτο εξοπλισμού Executive γίνεται σήμερα δικό σου με €28.178 και προνομιακό επιτόκιο 4,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI. Μάθε περισσότερα στη ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ.

Survivor διαρροή 9/6

Το θέμα και το ερώτημα είναι ποιος κερδίζει σήμερα; Υπάρχει ένας αναβρασμός στη μαύρη ομάδα με την Δαλάκα και τη Δήμητρα. Γενικώς η Κατερίνα έχει χάσει κάποιους κρίσιμους πόντους τελευταία και έχει αρχίσει να αμφισβητείται. Από τον Εμρέ και τη Δήμητρα. Το κλίμα στους μαύρους δεν είναι πολύ καλό. Το έχουμε αναφέρει ήδη πως την ασυλία την κερδίζει η άσπρη ομάδα. Ο τελικός στόχος για απόψε είναι μπάσκετ. Σε αυτό οι άσπροι είναι πολύ καλύτεροι. Πάρα πολύ καλύτεροι. Επομένως είναι αυτοί που έχουν και το μεγάλο προβάδισμα για το 2-0.

Διαβάστε ακόμα
Τσερνόμπιλ: Οδηγίες για όσους είδαν τη σειρά και θέλουν να πάνε στην πόλη φάντασμα

Ολα τα νέα για το Survivor με ένα μόνο κλικ

Δείτε το ελληνικό τρέιλερ



bwin Νόμιμο και ασφαλές παιχνίδι με live streaming* από το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή σου!  21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δείτε και το τουρκικό τρέιλερ με τον τελικό στόχο

Follow Sportime_media
Follow sportime.gr 

The post Survivor διαρροή 9/6: Ποιος κερδίζει απόψε; (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα