Doomsday Clock: Αποκαλύπτεται η μοίρα δύο σημαντικών χαρακτήρων

Κολλημένος στο παρελθόν.

Το νεώτερο κεφάλαιο του Doomsday Clock λύνει το μυστήριο γύρω από δύο σημαντικούς ήρωες της σειράς.

Προσοχή: Spoilers από το Doomsday Clock #11!

Το "Doomsday Clock" περιλαμβάνει αρκετούς γνωστούς χαρακτήρες από το "Watchmen" (όπως οι Doctor Manhattan, Ozymandias, The Comedian) αλλά δύο ήρωες ήταν άγνωστο που βρίσκονται. Τι συνέβη στους Nite Owl και Silk Spectre; Το τεύχος #11

απαντά σε αυτή την ερώτηση.

Φαίνεται ότι υπάρχει μια σημαντική σύνδεση μεταξύ των δύο αυτών ηρώων και τους νέους αντιπάλους, Mime και Marionette. Το τεύχος επιστρέφει σε ένα παλαιότερο flashback με τον Doctor Manhattan να αντιμετωπίζει τους δύο σχετικά με ένα έγκλημα αλλά σταματά τον εαυτό του πριν εξαφανίσει την έγκυο, Marionette. Όπως λέει ο Ozymandias, ο Manhattan δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει τον Comedian από το να σκοτώσει την έγκυο ερωμένη του στο Βιετνάμ, οπότε γιατί νοιάστηκε τώρα; Η απάντηση είναι ότι ο Manhattan μπορούσε να δει το μέλλον του μωρού. Είδε ότι το μωρό θα υιοθετηθεί από το ζευγάρι Hollis - που εμείς του γνωρίζουμε ως, Dan Dreiberg και Laurie Juspeczyk.

Art by Gary Frank. (Image Credit: DC Comics)

H μικρή σκηνή του μέλλοντος δείχνει τους δύο ήρωες ευτυχισμένους μετά τα γεγονότα του "Watchmen". Αν και οι Nite Owl και Silk Spectre δεν φαίνεται να παίζουν σημαντικό ρόλο στην τωρινή πλοκή, η αποκάλυψη μας δείχνει λίγο από τον τρόπο σκέψης του Manhattan. Παρότι έχει φύγει από τον κόσμο του και δεν έχει πια προσωπικές σχέσεις με κανένα, εξακολουθεί να είναι κολλημένος στο παρελθόν.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΝέο κόμικ He-Man από την DCΈφυγε από την ζωή ο ηθοποιός του Blade Runner, Rutger HauerO σκηνοθέτης του "Halloween" θα γράψει κόμικ για τον Joker

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα