Ανακοινώθηκε το Deadly Premonition 2

Όλα ξεκινούν εκ νέου.

Η Nintendo ανακοίνωσε το Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise, το sequel του survival adventure του 2010.

Έχοντας αναπτυχθεί από την Rising Star Games, το sequel

λαμβάνει χώρα στη Βοστόνη, το 2019, όπως "η αναλυτής του FBI, Aaliyah Davis, ξεκινά να ερευνά μια παλιά υπόθεση, ανοίγοντας την πόρτα στο άγνωστο. Μια πόρτα που μας μεταφέρει στην Νέα Ορλεάνη, 14 χρόνια πριν".

Η άλλη πλευρά της ιστορίας ακολουθεί έναν άλλο πράκτορα του FBI, τον Francis "York" Morgan, 14 χρόνια πριν. Σύμφωνα με το direct, "Το ταξίδι ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν, θα φέρουν τους Aaliyah σε ένα περίεργο μονοπάτι".

Το Deadly Premonition 2 θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2020, αλλά η Nintendo ανακοίνωσε παράλληλα ότι το αρχικό παιχνίδι, Deadly Premonition: Origins, είναι διαθέσιμο σήμερα στο Switch.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece10 λεπτά "The Witcher 3" στο Nintendo SwitchTα πρώτα 19 λεπτά του gameplay του Erica - Gamescom 2019Final Fantasy VIII Remastered - Release Date Reveal Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα