Lower Decks: Αυτή είναι η νέα προσθήκη στο franchise του Star Trek

Για να δούμε ποιες θα είναι οι άλλες δύο νέες σειρές...

Το CBS All Access ανακοίνωσε ότι η νέα προσθήκη στο franchise του "Star Trek" θα είναι το "Star Trek: Lower Decks", μια σειρά κινουμένων σχεδίων που θα αποτελείται από επεισόδια της μισής ώρας. Δημιουργός της σειράς θα είναι ο γνωστός σεναριογράφος

και παραγωγός του "Rick and Morty", Mike McMahan. Η σειρά πήρε το πράσινο φως για δύο σεζόν και θα ακολουθεί το πλήρωμα "ενός όχι και τόσο σημαντικού σκάφους του Starfleet".

Φήμες για τη νέα σειρά κυκλοφορούσαν από όταν μαθεύτηκε ότι ο Alex Kurtzman, ο εκτελεστικός παραγωγός και showrunner του "Star Trek: Discovery" και υπεύθυνος για όλα τα Star Trek εγχειρήματα του CBS, υπέγραψε πενταετή συμφωνία ύψους $25 εκ. με το κανάλι για να δημιουργήσει τέσσερις σειρές στο franchise. Οι ίδιες φήμες ήθελαν μια σειρά για την Ακαδημία Starfleet και μια μίνι σειρά σχετική με το "Wrath of Khan".

Το "Star Trek: Lower Decks" θα είναι μια παραγωγή του CBS Eye Animation Productions, παρακλάδι του CBS Television Studios, των Kurtzman και Heather Kadin μέσω της εταιρείας παραγωγής Secret Hideout, και των Rod Roddenberry και Trevor Roth μέσω της Roddenberry Entertainment.

Η Katie Krentz και o McMahan θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί και ο Aaron Baiers, ο οποίος είναι παραγωγός στο "Star Trek: Discovery", θα είναι εκτελεστικός παραγωγός στη σειρά κινουμένων σχεδίων.

Mike κέρδισε τις καρδιές μας με την πρώτη πρόταση: ‘Θέλω να κάνω μια σειρά για τους ανθρώπους που βάζουν το κίτρινο φυσίγγιο στον παρασκευαστή φαγητού έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια μπανάνα’. Το όνομα της γάτας του είναι Riker. Το όνομα του γιου του Sagan. Ο άνθρωπος είναι δεσμευμένος", είπε ο Kurtzman για τον McMahan. "Είναι απίστευτα αστείος και ξέρει κάθε πιθαμή των Trek επεισοδίων και αυτό είναι το μυστικό: Γράφει με την αγνή και γεμάτη χαρά καρδιά ενός fan. Καθώς ανοίγουμε τον κόσμο σε fans όλων των γενεών, χαιρόμαστε που θα φέρουμε τη μοναδική καλλιτεχνική πινελιά του Mike".

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το "Star Trek" γίνεται τηλεοπτική σειρά. Το "Star Trek: The Animated Series" έτρεξε για δύο σεζόν, μεταξύ των ετών 1973 και 1974, αλλά η σειρά δεν ήταν κωμωδία.

Σε σχετικά νέα, ο Jean-Luc Picard επιστρέφει στο σύμπαν του "Star Trek", με τον Σερ Patrick Stewart να τον ενσαρκώνει ακόμα μια φορά για τη μικρή οθόνη. Διαβάστε για όλα τα spin-off και για όλες τις αποκαλύψεις και εξελίξεις του "Star Trek: Discovery", το οποίο είχε τα υψηλότερα νούμερα δημοτικότητας από όλες τις σειρές σε όλα τα κανάλια ροής, και του οποίου τη 2η σεζόν αναμένουμε στις 17 Ιανουαρίου 2019.

IGN GreeceΟ υιός Roddenberry φέρνει το Holodeck του "Star Trek" στον πραγματικό κόσμοΘα 'τρελαθούμε' με το reboot του "Mad About You"Η Rosamund Pike πρωταγωνιστεί σε μεταφορά μυθιστορήματος και πάλι

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα