Από το "Firefly" προσγειώνεται η φωνή του Joker στη σειρά "Harley Quinn"

Βρε κάπου την ξέρω αυτή τη φωνή...

H επερχόμενη σειρά κινουμένων σχεδίων "Harley Quinn" προσθέτει στο cast της τον Alan Tudyk, γνωστό μέσα από τους ρόλους του στα "Firefly", "Rogue One" κ.α.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση στο Batman News, ο Tudyk θα δανείσει τη φωνή του στον Joker. Τα νέα τα αποκάλυψε πρώτος ο Diedrich Bader, ο ηθοποιός που δανείζει τη φωνή

του στον Batman, λέγοντας για τον Tudyk, "Κάναμε μια πρόβα πριν μερικές μέρες και είναι πολύ αστείος ως Joker" (μέσω Discussing Film).

Ο Alan Tudyk.

Ο Tudyk και η DC τα πάνε καλά μεταξύ τους, καθώς θα πρωταγωνιστήσει ως Mr. Nobody στο "Doom Patrol", ενώ πριν από μερικά χρόνια έπαιζε στο "Powerless".

Η Kaley Cuoco, γνωστή μέσα από το "Big Bang Theory" θα πρωταγωνιστήσει ως Harley Quinn και θα είναι εκτελεστική παραγωγός. Οι Justin Halpern και Patrick Schumacker θα τελέσουν χρέη εκτελεστικών παραγωγών μαζί με τον Dean Lorey της Warner Bros. Animation. Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 26 μισάωρα επεισόδια και θα είναι κατάλληλη για ενήλικες. Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία πρεμιέρας ακόμα.

Η υπόθεση θα περιστρέφεται γύρω από τη ζωή της Harley Quinn μετά τον χωρισμό της με τον Joker, επικεντρωμένη στην προσπάθειά της να αναδειχθεί ως η βασίλισσα του εγκλήματος στο Γκόθαμ. Την Quin θα πλαισιώνει η Poison Ivy αλλά και μια ομάδα από χαρακτήρες του σύμπαντος της DC, παλιούς και νέους, ήρωες και κακούς. Εκτελεστικοί παραγωγοί και σεναριογράφοι της σειράς είναι οι Justin Halpern, Patrick Schumacker και Dean Lorey.

Μάθετε πότε θα προβληθούν όλες οι σειρές της υπηρεσίας streaming της DC και μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN GreeceΤο DC Universe αποκαλύπτει όλες τις πρεμιέρες των σειρών τουΘα 'τρελαθούμε' με το reboot του "Mad About You"Η Rosamund Pike πρωταγωνιστεί σε μεταφορά μυθιστορήματος και πάλι

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα