«Δεν το κρύβουμε ότι είμαστε το φαβορί» (video)

Τον τίτλο του φαβορί αποδέχτηκε για τον Ολυμπιακό στα ματς με τη Λουκέρνη ο Κώστας Φορτούνης, ωστόσο τόνισε πως θα πρέπει να το δείξουν και στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ότι η ομάδα είναι νέα και έχει πολλούς Έλληνες: «Σίγουρα είμαστε μια πολύ καινούργια ομάδα, έχουν έρθει παίκτες που δεν έχουν παίξει σε φιλικά, προετοιμαζόμαστε γι αυτό το ματς, είναι πολύ σημαντικό που θα έχουμε
τον κόσμο δίπλα μας. Έχουν έρθει πολλά Ελληνόπουλα, είναι καλό αυτό μέσα στα αποδυτήρια και να έχουν καλύτερη επικοινωνία μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Να έχουμε μια καλή αρχή αύριο».

Για το αν αισθάνονται έτοιμοι κι οι παίκτες: «Σίγουρα έχουμε δουλέψει στην προετοιμασία πολύ καλά, είμαστε έτοιμοι, παίζουμε στο γήπεδό μας, δεν το κρύβουμε ότι είμαστε το φαβορί. Ο αντίπαλος έχει παίξει παραπάνω ματς από μας, ο προπονητής μας έχει ετοιμάσει γι' αυτό το ματς και ξέρουμε τι να κάνουμε για να μη δεχτούμε κανένα γκολ».

Για το αν αλλάζει κάτι στον Ολυμπιακό που φέτος παίζει Europa και όχι Champions League: «Όχι δεν αλλάζει κάτι. Η Ευρώπη είναι πάντα Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είτε στο Europa είτε στο Champions League πρέπει να είναι εκεί. Το Europa είναι μια ευκαιρία για να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Όπως και πέρυσι που παίξαμε προκριματικά έτσι και φέτος αυτό πρέπει να κάνουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα