Με Στανόγεβιτς πρωταγωνιστή, χαμογέλασε και πάλι!

Επιτέλους νίκη λένε στον Λεβαδειακό. Η ομάδα της Βοιωτίας επικράτησε με σκορ 2-1 του ΟΦΗ και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Τζιουζέπε Σανίνο, ήταν ο Στανόγεβιτς που πέτυχε και τα 2 γκολ. Σπουδαίο παιχνίδι έκανε και ο Σαβαντογκό που με την κινητικότητα και την ταχύτητα του δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του ΟΦΗ

Σπουδαίο παιχνίδι σήμερα από τον 25χρονο Σαβαντογκό

Με κύριους άξονες τους Σαβαντογκό και Στανόγεβιτς οι
Λεβαδειακός ήταν καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο. Στο 7ο λεπτό ο Παντελιάδης από πολύ κοντά σούταρε για να διώξει πάνω στη γραμμή ο Στρέζος με το αριστερό πόδι. Στο 16΄το αριστερό σουτ του Νανζίς, πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Στρέζου και στο 20΄μετά από ωραία σέντρα του Τσαμπούρη, ο Σαβαντογκό έπιασε την κεφαλιά, αλλά μπλόκαρε ο Στρέζος.

Ο ΟΦΗ απείλησε για πρώτη φορά στο 25΄με το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή και πλάγια, ο πιο δραστήριος παίκτης του ο Ντίνας, αλλά μπλόκαρε ο Μπάγιτς. Δευτερόλεπτα αργότερα ο Λεβαδειακός προηγήθηκε, όταν μετά την ωραία προσπάθεια από δεξιά ο Σαβαντογκό, σούταρε για να διώξει ο Στρέζος, αλλά ο Στανόγεβιτς από κοντά σκόραρε. 1-0 για τους γηπεδούχους, με σκόρερ τον 30χρονο Σέρβο, πρώην παίκτη της Αστάνα.
Ο Λεβαδειακός είχε τον έλεγχο και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 34ο λεπτό για να κάνει το 2-0 και να πάρει ισχυρό προβάδισμα νίκης. Ο Σαβαντογκό ανενόχλητος διένυσε το μισό γήπεδο από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα για το κεφάλι του Στανόγεβιτς, αλλά ο Στρέζος απέκρουσε στην αριστερή του γωνία.

Στα τελευταία λεπτά στο επίκεντρο βρέθηκε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Βαγγέλης Γρατσάνης. Στο 41ο λεπτό σε μαρκάρισμα του Ζησόπουλου στον Κοροβέση, έδωσε πέναλτι, με τους Βοιωτούς να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση. Ο Αραβίδης ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Μπάγιτς, σκοράροντας στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά τον Απρίλιο του 2017.
Η χαρά την Κρητικών κράτησε πολύ λίγο. Με την εκπνοή του 45λεπτου, ο Μάρκο Στανόγεβιτς εκτέλεσε εκπληκτικά φάουλ από την αριστερή πλευρά και πλάγια, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια έσκασε στη γραμμή(;). Δύσκολη φάση, με τους παίκτες του ΟΦΗ να διαμαρτύρονται έντονα ότι η μπάλα δεν είχε περάσει ολόκληρη τη γραμμή του τέρματος

Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν την μεγάλη νίκη

Με την έναρξη της επανάληψης, πάλι ο διαιτητής βρέθηκε στο επίκεντρο, όταν ο Μπολάκης ανέτρεψε τον Νανζίς, ο Γρατσάνης δεν είδε παράβαση. Ο ΟΦΗ κυνήγησε την ισοφάριση και απείλησε στο 55ο λεπτό με το καλό σουτ του Κοροβέση έξω από την περιοχή που βρήκε σε ετοιμότητα τον Μπάγιτς.

Ο Λεβαδειακός πρόσεξε περισσότερο πως δεν θα δεχτεί γκολ και λιγότερο πως θα απειλήσει τον Στρέζο και με σχετική ευκολία κράτησε αυτό το υπερπολύτιμο 2-1, απέναντι σε ένα ΟΦΗ πολύ αδύναμο δημιουργικά. Ουσιαστικά η καλύτερη φάση για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, ήταν ένα καλό σουτ του Κοροβέση που έδιωξε ο Μπάγιτς.
Τους 7 βαθμούς έφτασε ο Λεβαδειακός, ισόβαθμος στην 12η θέση με τον ΟΦΗ και τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Πολύ ωραίο σκηνικό αυτό του 72ου λεπτού. Ο ΟΦΗ έψαχνε τρόπο να φτάσει στο 2-2, ο Νίκος Παπαδόπουλος άλλαζε συνεχώς τακτική και έδωσε χαρτάκι με οδηγίες στον Ανέστη Νάστο. Αφού διάβασε το... σκονάκι ο αρχηγός των Κρητικών, το έβαλε στην κάλτσα του!
Keywords
Τυχαία Θέματα