Καλύτερα να παίζει εκτός έδρας η Τορίνο! (video)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζερβίνιο, η Πάρμα επικράτησε με σκορ 2-1 της Τορίνο, πετυχαίνοντας την 3η εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα (έχει και 3 ήττες). Στο παιχνίδι που άνοιξε την 12η αγωνιστική στη Serie A η ομάδα του Ντ΄Αβέρσα ήταν πολύ καλύτερη και αν ήταν πιο προσεκτική θα μπορούσε να φτάσει πιο εύκολα στη νίκη.

Σπουδαίο παιχνίδι από τον Ζερβίνιο. που εδώ πετυχαίνει το 0-1

Εντυπωσιακή στο πρώτο ημίχρονο η Πάρμα προηγήθηκε με 2-0, με τα γκολ
του Ζερβίνιο στο 9΄ και του Ιγκλέζε στο 25΄.Μάλιστα λίγο αργότερα είχε την ευκαιρία να πετύχει και τρίτο τέρμα, αλλά το πλασέ του Μπαμπιανί, απομάκρυνε με το σώμα ο Σιρίγκου. Και σαν να μην έφτανε αυτό, 6 λεπτά αργότερα η άφαντη μέχρι εκείνη την ώρα Τορίνο, μείωσε με σουτ εκτός περιοχής του Μπαζέλι.

Θα περιμέναμε μια πιο επιθετική Τορίνο στην επανάληψη, αλλά αντ΄αυτού είδαμε μία ψυχωμένη Πάρμα, με τον αρχηγό της, τον Μπρούνο Άλβες να δεσπόζει στην άμυνα και να κρατάει τελικά εύκολα το υπέρ της σκορ. Είχε μάλιστα δοκάρι με τον Ιγκλέζε στο 54ο λεπτό και δύο καλές ευκαιρίες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με τον Γκαλιόλο στην εκπνοή του 90λεπτου, με τον Σιρίγκου να αποσοβεί το μοιραίο για την ομάδα του.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Τορίνο, μετά από 6 αγωνιστικές (3 νίκες-3 ισοπαλίες). Η ομάδα του Ματζάρι είναι αήττητη εκτός έδρας και έχει ηττηθεί 3 φορές σε 6 εντός έδρας ματς!
Keywords
Τυχαία Θέματα