Ligue 1: Επιστροφή στις νίκες για τη Ναντ

Oσέρ – Νις 1-1
Η ισοπαλία της ημέρας σημειώθηκε στο «Αμπέ Ντεσάμπ», με τη Νις να ανοίγει το σκορ με τον Ντελόρ στο 20΄, την Οσέρ να ισοφαρίζει πριν τη διακοπή του ημιχρόνου με τον Νούνο ντα Κόστα (42΄). Θετικός ο βαθμός για τους φιλοξενούμενους, παραμένουν επικίνδυνα χαμηλά οι γηπεδούχοι.


Ναντ – Μπρεστ 4-1
Επιτέλους νίκη για τη Ναντ, η οποία είχε να πανηγυρίσει τρίποντο από τις 8 Σεπτέμβρη (στην Ευρώπη) και τις 28 Αυγούστου (!) στο πρωτάθλημα.

Η ουραγός Μπρεστ αποδείχτηκε ιδανική αντίπαλος, παρότι προηγήθηκε στο 18΄ με τον Φαντιγκά. Ο γρίφος λύθηκε σε ένα δίλεπτο: πέναλτι ισοφάρισης του Σιμόν στο 35΄, προβάδισμα ένα λεπτό αργότερα με τον Γκαναγκο και όλα πήραν τον δρόμο τους. Ο Μοχάμεντ σιγούρεψε τη νίκη στο 70΄ με το 3-1 και ο Σισοκό έβαλε το κερασάκι στο 88΄ για το τελικό 4-1.

Ρεν – Λιόν 3-2
Το ματς της αγωνιστικής! Η Λιόν χτύπησε πρώτη με τον Λακαζέτ (23΄), όμως η Ρεν ισοφάρισε πριν το ημίχρονο με τον Τεριέ (38΄) και πήρε προβάδισμα με το καλημέρα στο δεύτερο με τον Γκουιρί στο 47΄. Ο Λακαζέτ ισοφάρισε με το δεύτερο του τέρμα (72΄, 2-2), όμως ο Τεριέ τον μιμήθηκε στο 77΄ και χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους.


Τρουά – Αζαξιό 1-0
Ένα και να καίει για τους γηπεδούχους, οι οποίοι άφησαν την Αζαξιό κολλημένη στον βυθό της βαθμολογίας. Ο Ρόνι Λόπες είχε την ασίστ για το γκολ του Πορόζο στο 76΄.

Keywords
Τυχαία Θέματα