Kojima: Το Death Stranding έχει 'Very Easy' Difficulty Mode για τους λάτρεις των ταινιών

Για απόλαυση του cast.

Ο Hideo Kojima αποκάλυψε ότι το Death Stranding θα έχει ένα "Very Easy Mode", που αφορά τους λάτρεις των ταινιών. Αυτό σημαίνει ότι απευθύνεται στους ανθρώπους που δεν παίζουν συνήθως παιχνίδια, αλλά ιντριγκάρονται από το cast.

O @Kaizerkunkun στο Twitter, που είναι και προσωπικός βοηθός του Hideo

Kojima, ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε ένα test play του Death Stranding και επέλεξε το Very Easy Mode, που αφορά "ανθρώπους που δεν παίζουν παιχνίδια, αλλά για τους φαν των ταινιών. Το Normal ή το Hard Mode είναι για αυτούς που αγαπούν τα action games."

Ο Kojima το έκανε retweet και είπε: "Συνήθως υπάρχει μόνο Easy Mode, αλλά προσθέσαμε το "Very Easy Mode" για τους οπαδούς των κινηματογραφικών ταινιών, αφού βλέπουμε ηθοποιούς, όπως οι Norman, Mads και Lea, που πρωταγωνιστούν. Ακόμα και ο Yano-san, που δεν ολοκλήρωσε ποτέ το 1ο επίπεδο του PAC-ΜΑΝ, μπόρεσε να ολοκληρώσει το παιχνίδι σε αυτό το Mode."

Ενώ o Kojima δεν συζήτησε περαιτέρω το τι ακριβώς θα είναι το Very Easy Mode. Θα είναι πιθανότατα παρόμοιο με το Narrative Mode του Mass Effect 3, που εξαλείφει όλον τον κίνδυνο στο παιχνίδι, για να επιτρέψει στους φαν να απολαμβάνουν την ιστορία.

Το Death Stranding έχει ένα βαρύγδουπο cast, που οδηγείται από τον Norman Reedus ως τον κύριο χαρακτήρα, Sam Bridges. Στο ταξίδι του θα έχει τον Cliff του Mads Mikkelsen, την Fragile, της Lea Seydoux, η "Μαμά" της Margaret Qualley, ο Death του Guillermo del Toro, ο Heartman του Nicolas Winding Refn και πολλούς άλλους.

Το Death Stranding θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου 2019, στο PlayStation 4.

Για περισσότερα, δείτε το trailer, που αποκαλύπτει την βασική αποστολή του Sam Bridges και διαβάστε για το μυστηριώδες multiplayer.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Death Stranding: Οι Guillermo del Toro και Nicolas Winding Refn δεν υποδύονται τους εαυτούς τους Όλα όσα είδαμε στο Gameplay Trailer του Death Stranding Εικόνες από το νέο Gameplay Trailer του Death Stranding

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα