Heroes of the Storm Global Championship: H Gen.G σάρωσε την Dignitas και έκανε το repeat

Η πρώην KSV Black πήρε τον δεύτερο σερί παγκόσμιο τίτλο.

Η Gen.G νίκησε την Dignitas με 3-0 για να κατακτήσει το Heroes of the Storm Global Championship στο κατάμεστο Anaheim Convention Center. Οι δύο κορυφαίες ομάδες των ομίλων τέθηκαν επιτέλους αντιμέτωπες για τον παγκόσμιο τίτλο και 500,000$.

Εκεί η Κορεατική ομάδα έδειξε την ανωτερότητα της και κατέκτησε την κορυφή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (πέρσι ως KSV Black

είχε κερδίσει 3-1 την Fnatic στον τελικό). Μετά από το 9-1 στο 1ο γκρουπ, η Gen.G ξεπέρασε με 2-0 το εμπόδιο της The One ενώ στον ημιτελικό έδωσε μάχη με την Team Liquid την οποία και κέρδισε με 3-2.

Κάπως έτσι έκλεισε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για τους KyoCha, Reset, Rich και Ttsst που το τρίμηνο πριν το Global Championship είχαν κατακτήσει ακόμα τρία Premier events.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceHearthstone Global Games: Πρωταθλήτρια η ΚίναStarCraft II WCS Global Finals: O Serral "γκρέμισε" την κορεατική αυτοκρατορία!BlizzCon 2018: Η Blizzard σχολιάζει τις αντιδράσεις για το Diablo Immortal

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα