Χωρίς Οικονόμου-"Μπάκα" στο Μόναχο

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η εν Ελλάδι προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναθηναϊκό έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Μάριος Οικονόμου έκανε θεραπεία για τον τραυματισμό του στο γόνατο και τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο.

Η κατάσταση του Τάσου Μπακασέτα αρχίζει να βελτιώνεται με τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ να συμμετέχει σε μέρος της προπόνησης, ενώ έκανε και ατομικό πρόγραμμα.


Ο Σιμόες εξετάστηκε πριν την προπόνηση από το ιατρικό τιμ και ήταν πολύ καλύτερα σε σχέση με το βράδυ του Σαββάτου, προπονήθηκε δίχως ενοχλήσεις και έτσι μπήκε κανονικά στην αποστολή.

Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο τιμωρημένος Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος εκτίει την τέταρτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με την Μπάγερν στο Μόναχο για την 4η αγωνιστική (22:00) η οποία αποτελείται από τους:
Μπάρκα, Τσιντώτα, Γκίνη, Μπακάκη, Γκάλο, Λαμπρόπουλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Μοράν, Άλεφ, Μάνταλο, Γιαννιώτα, Κλωναρίδη, Γιούση, Πόνσε, Μπογέ, Γιακουμάκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα