Τσεχ εναντίον Λεβερκούζεν!

Ο Πετρ Τσεχ κατηγόρησε την Λεβερκούζεν για έλλειψη επαγγελματισμού λόγω «τιτιβίσματος»...προώθησης του Μπερντ Λένο ως βασικού στην Άρσεναλ!

Οι δραστήριες στο Twitter «ασπιρίνες», με αφορμή ένα λάθος του Τσέχου στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι, υπενθύμισαν τις ικανότητες του πρώην τερματοφύλακά τους - και νυν των «κανονιέρηδων» - να βγάζουν την μπάλα από την άμυνα.

We might know a guy...

Bayer
04 Leverkusen (@bayer04_en) August 12, 2018
Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Τσεχ που τόνισε με τον ίδιο τρόπο:

«Στην Άρσεναλ μοιραζόμαστε σημαντικές αξίες που μας καθιστούν μεγάλο σύλλογο όχι μόνο στην ποδοσφαιρική πλευρά. Υγιής ανταγωνισμός, επαγγελματισμός και αθλητικό πνεύμα είναι οι μεγαλύτερες που μπορείς να διδάξεις στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και είναι θλιβερό να το βλέπεις όταν άλλες ομάδες δεν μοιράζονται τις ίδιες αξίες».

.@Arsenal we share important values which make us a big club not only on the football side . Fair competition, professionalism and sportsmanship are the biggest ones you teach young footballers and it’s sad to see when other clubs don’t share the same values. .@bayer04_en

— Petr Cech (@PetrCech) August 13, 2018
Η Λεβερκούζεν επανήλθε απαντώντας:

«Γεια σου Πετρ. Φαίνεται ότι το αστείο μας όσον αφορά την θέλησή μας να δούμε τον Λένο, τον πρώην παίκτη μας, εν δράσει, ελήφθη λίγο πιο προσωπικά. Ήταν απλά λίγη πλάκα. Μοιραζόμαστε τις αξίες που ανέφερες και σου ευχόμαστε τόσο εσένα όσο και του μεγάλου συλλόγου σου τα καλύτερα. Ωραία απόκρουση στο τετ - α - τετ με τον Αγουέρο!».
Keywords
Τυχαία Θέματα