H εταιρεία τεράτων "Monsters, Inc." επιστρέφει υπό μορφή σειράς

Γιούπι!

Στα σκαριά βρίσκεται το "Monsters at Work", η sequel σειρά κινουμένων σχεδίων, η οποία θα βασίζεται στην ταινία των Disney και Pixar, "Monsters, Inc.".

Η σειρά θα προβληθεί στην επερχόμενη συνδρομητική υπηρεσία Disney+ και θα φέρει τους Billy Crystal και John Goodman στους ρόλους των Mike

και Sulley, αντίστοιχα. Η πρεμιέρα της αναμένεται το 2020 και θα λαμβάνει χώρα στην Monstropolis, όπου η εταιρεία Monsters, Inc. παίρνει ενέργεια από τα γέλια των παιδιών.

Νέα και παλιά τέρατα θα κάνουν την εμφάνισή τους, μεταξύ άλλων τα Yeti (John Ratzenberger), Celia Mae (Jennifer Tilly) και Roze (Bob Peterson), η δίδυμη αδερφή του Roz από την ταινία. Η σειρά θα περιστρέφεται γύρω από τον Tylor Tuskmon (Ben Feldman), έναν ταλαντούχο νεαρό μηχανικό στο εργοστάσιο που έχει σαν όνειρο να δουλέψει στο Επίπεδο Γέλιου πλάι στα είδωλά του, Mike και Sulley.

Η Kelly Marie Tran θα ενσαρκώσει την Val Little, τη φίλη του Tylor. Ο Henry Winkler θα παίξει τον Fritz, το αφεντικό του Tylor. Ο Lucas Neff, τον Duncan, έναν υδραυλικό που εκμεταλλεύεται οποιαδήποτε ευκαιρία. Η Alanna Ubach, την Cutter, μια κολλημένη με τους κανόνες υπάλληλο. Ο Stephen Stanton, τους Smitty και Needleman, μια αδέξια ομάδα και η Aisha Tyler θα δανείσει τη φωνή της στη μαμά του Tylor, Millie Tuskmon.

Εκτελεστικός παραγωγός στη σειρά θα είναι ο Bobs Gannaway και παραγωγός ο Ferrell Barron, ενώ οι Kat Good και Rob Gibbs αναμένονται να καθίσουν στις σκηνοθετικές καρέκλες.

Το "Monsters, Inc." κυκλοφόρησε το 2001 και ήταν μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία, μάλιστα κατέκτησε την τρίτη θέση για την πιο κερδοφόρα ταινία της χρονιάς ($577 εκ.). Κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού και ήταν υποψήφιο σε άλλες τρεις κατηγορίες. Εξιστορούσε τις περιπέτειες των Mike και Sulley, οι οποίοι δουλεύουν στο εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας μέσω των κραυγών τρόμου των μικρών παιδιών, και το τι συμβαίνει όταν ένα παιδί εισέρχεται στο εργοστάσιο. Η prequel ταινία "Monsters University" κυκλοφόρησε το 2013, απέσπασε $744 εκ. και έγινε η 7η πιο κερδοφόρα ταινία της χρονιάς. Αυτή η ταινία παρουσίαζε πώς γνωρίστηκαν οι Mike και Sulley στο πανεπιστήμιο.

To Disney+ θα γίνει διαθέσιμο στο κοινό το 2019 και θα φέρει όλες τις παιδικές ταινίες της Disney. Νέες σειρές που θα φέρει θα είναι το "The Mandalorian" από τον κόσμο του Star Wars και τις "Vision and Scarlet Witch" και "Loki" από το MCU.

IGN Greece Η Samsung Electronics και η Universal Pictures Home Entertainment ανακοινώνουν συνεργασία για HDR10+ περιεχόμενο X-Men, Alien, Star Wars κι άλλα σχέδια που αποκάλυψε η Disney στο CinemaCon La Casa de Papel: Parte 3 - Netflix Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα